Dark Arts Institute
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dark Arts Institute

§ Join the dark side.. §

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

~Историята с писмото~

Go down 
2 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female
Брой мнения : 1236
Registration date : 02.04.2007

~Историята с писмото~ - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:45

Бела се беша замислила какво бе причинило появата на четирима смъртожадни в къщата на мъгълите Дърсли,ии откъде по дяволите се взеха Грейнджър и Уизли..
Мина време преди тя да осъзнае казаното от приятелката си и се сепна,погледна Ейнджъл и й се стори че го познава..остана заглдана в него известно време,сякаш го преценяваше и след около минута внигна палеца си в занк на одобрение!Става,вече си част от групата..но трябва да изберем някое кодирано име,с което да говорим за ангажиментите си в училище,не мислите ли?Очаквам вашите предложения!
Драко,който досега мълчеше погледна сестра си с лек укор..защо не ми позволи и аз да вляза в къщата с вас..да му дам да се разбере на Потър и компания?

----------------------------------------------------------
Албена
Върнете се в началото Go down
http://fencingcska.7.forumer.com
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:45

Драко,държиш се като малко дете,укори го от своя страна Аби,ще ти падне момент,в който ще си уредите сметките но повярвай не е сега момента..виж колко голяма каша стана...сега смъртожадните вероятно ще тръгнат по петите ни,а нас ни очаква много дълго и опасно пътуване...сега важното е да се измъкнем от всичко това живи..пък и ако не бяхте ти и Яна онази надута лелка щеше да развали всичко и вероятно щяха да ни изключат от училище!Благодаря!Драко само кимна и каза-Е признавам аналитичния ти ум..но ако пак се наткнем но досадния Потър,който пъха носа си навсякъде аз ще се заема с него!Момичето се засмя и очите и проблеснаха в тъмнината и тя каза-Дадено!
Ейнджъл по-ъсно ще ти обясним сега а се съберем в общата стая на Слидирин и всички заедно се магипортираха..

Албена
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:47

Те се магипортираха в общата стая..

Цялата група от съборетината на Дърсли се магипортира пред подземието на Слидерин.Пръв в общата стая влезе Драко леко раздразнен.Последваха го останалите като всички мълчаха.Албена се обърна към тях и попита-е сега нека помислим за някакво тайно название и после ще разгледаме писмото.
Момчето само изсумтя и каза-Не смяташ ли,че тук не е най-подходящото място.Всички нарушиха мълчанието и погледнаха към Драко,както обикновенно около него се бяха насъбрали куп почитателки и изразяваха негласно възторга си.Драко направи отегчена физиономия и погледна към сестра си-хайде,да отидем в момчешката стая.Съгласни?

Драко
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:47

-Мне,защото аз и Ейнджъл не можем да влезем след като съм в "Хафълпаф",а той изобщо не учи тук!-Ейнджъл се бе облегнал на стената,а Кармен както обикновено се беше сгушила в него и стояха пред Общата стая на "Слидерин".-Сега какво ще правим?

Кармен
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:48

Ооо я стига,влизаме и това е в момента имаме по-важна работа отколкото да спазваме правилата!Драко бе известен с това че не се съобразява с правилата.
Хайде,за колко ще прочетем писмото и ще се разкараме?

Драко
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:48

-Не говоря за правила,Драко.Говоря за тъпия портрет,който няма да ни пусне!Да не мислиш,че на мен ми пука за правилата?!Кажи ми едно правило,което да съм спазила?Няма такова.Ако можеш да измислиш магия ,с която да ....-Кармен се обърна към гаджето си преди да се е доизказала.-А дали ще ни помогне това ?
-Не знам,но можем да опитаме.-Момичето се съгласи и се съсредоточи."Отвори се в името на Слидерин!"изсъска тя.Портрета ги пусна моментално.
-А така давайте сега да прочетем писмото и да продължаваме нататък,защото щом онези смъртожадни са били там явно нямаме много време.-Блондинката беше влязла и моментално се бе настанила на едно от креслата и се бе заслушала внимателно.Мъжът седна зад нея и я прегърна и също се заслуша.

Кармен
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:49

Яна също беше седнала на едно кресло и оправяше мантията си (тя отново беше с магьосническо облекло).
- Тук ли ще останем да прочетем писмото или ще се преместим в момчешката стая?- Попита момичето и погледна последователно към всеки един от групата в очакване на отговор.

Яна
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:49

Анна влезе в обшата стая и огледа насъбралата се тълпа.
-Боже,боже..какво става тук?-учуди се тя и се ухили-Да не пропускам някакво важно събитие?

--------------------------------------------------------------------
Анна
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:50

Драко се засмя и намигна на Яна..предпочитем в момчешката по ясни причини и той се обърна към групата момичета и направи подигравателна физиономия.Оо Ана и ти ли си тук?Ами всъщност нищо важно не изпускаш просто ние имаме една много неотложна задача..между другото Кармен да беше казала знаех как да влезем в стаята и без магии но хайде да вървим-мъжката е на там!
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:50

Дам ние с Драко си имаме специален начин и момичето се обърна към брат сии му намигна!
Е хайде предлагам да вървим ...и те тръгнаха но стана нещо много необичайно,което не се бе случвало досега..
-Скачайте,скачайте-викна едно от гнусните момичета насядали около масата в общата стая и момичетата,които бяха наобиколили Драко се хвърлиха по-голямата част върху Албена а останалите нападнаха Яна и неподозиращата Анна..но не се усмелиха да се закачат с новодошлия и гаджето му...
Те се опитваха да повалят момичетата на земята и да се впуснат в бой без правила...недопустимо,просто незнаеха с кого си имат работа.Ейнджъл и Кармен понечиха да се намесят но Абс ги спря и им каза-Стойте спокойно и се смейте.
И наистина..в началото Албена се оставяше наскърбените момичета,пръскащи се от завист и ярост да я удрят и да викат нещо от сорта-Безсрамница,мислиш се за велика,само ходиш с Драко и не оставяш момент в който да се докоснем до него камо ли да поговорим.Ти си мръсна *учка...но това не й правеше впечатление нито пък я болеше..тя честно казано се наслаждаваше на случващато си и най-вече на глупостта на девойките...Драко стоеше като закован и наблюдаваше като си мърмореше..момичешка работа.
Това отне по-малко от 5 мин и на жадната за случки Албена и омръзна и тя се обърна към момичетата и попита-А Яна и Анна кокво са ти направили?
Тогава едно едро момиче много кръгло лице,явно главатарката се почеса по пърхотлясалата глава и каза -Еми да и те си го даслужиха но стига им толкова и те се насочиха към Албена-А тя им се усмихваше предизвикателно и нагло.Момичетата попитаха дали да помагат а Албена но тя им каза да се любуват..но те се притесняваха,че бандата слоници ще я премажат и тогава и Драко каза,че е време да се намеси-Но Аби каза не.
Всички приятели на магьосницата се наредиха в кръг и загледаха сцената много втрещено и внимателно.

Албена
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:51

Албена имаше намерение още да разиграва бандата глупачки но тогава в суматохата едрата главатарка я удари силно с длан и разцепи устната й от която шурна струя топла кръв...Драко се вбеси и побна да ги псува а Ейнджл като истински кавалер гледаше случващото се с нескрито отвращение.
Албена се вбеси,избърса с края на ракава си кръвта и се усмихна приветливо за учудване на всички и каза-Страх ли те е Бетина, ела да се изправим очи в очи аз и ти,защо са всичкитези членки на клуба"Драко"..явно твоя главен проблем е,че го харесваш..шанс,така ли е?
-Ах ти мръсницо,Бетси се ядоса и каза на момичетата да се отдръпнат а те направиха неприличен знак към Аби в следствие на което игримката свърши.
Тя се обърна към Бетина и каза е..с магии или без.
И понеже никой с всичкия си не би се изправил в дуел с Албена защото навярно нямаше нещо което да не умее или някоя непозната магия затова главатарката отговори че ще се бият истински.
Тогава Аби се усмихна и Драко също-вероятно никой друг незнаеше но Албена беше тренирала таекуондо и кик бокс и се справяше много добре.
Започна се..
Тромавата но за сметка на това със силен удар бунтовничка Бетина пристъпи напред и посегна но Абс много рязко се наведе,завъртя се пред очите на главатарката и я нацили със силния си юмрък право в главата след което тя се свлече на земята в безсъзнание.Албена се доближи до нея и я ритна като поклащаше жалостно главата си...жалко,щеше ми се да продържи,след което стъпи върху лицето и и се наведе напред и прошепна,но всички,наострили слух я чуха:
-Eat my dust!
И тя тргна към приятелите си но оскърбените френчета на момичето тръгнаха към нея след което тя оголи острите си зъби и момичетата заотсътпваха зашеметени и уплашени-Не сте го и очаквали..следващия път да знаете,че нямате работа с мен.
След тези думи цялата група наАлбена се запъти нагоре към момчешката стая и Драко развеселен имитираше движенията на сестра си и викаше като дете-Жестоко беше!Ейнджъл пък каза-Изкефих се на последното-Дишай ми праха!Всички в добро настроение влязоха в стаята иоставиха след себе си разорените лузъри!

Албена
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:54

Бандата се мести в Момчешката стая за да се отърват от досадниците и на спокойствие да прочетат писмото..

Ето че сега цялата шумна компания нахлу в момчешката стая като обсъждаше случилото се само преди броени минути..всички бяха весели но по едно време Бела се усети и друпна за ръката Кармен.Момичето се приближи..
-Кармен у теб ли е писмото?попита загрижено Албена.
Русото момиче започна трескаво да пребърква джобовете си..в това време всички бяха спряли да се шегуват и бяха затихнали в очакване...
-О неее,няма го..господи,сигурна съм,че беше в джоба ми..
-Било е?!?сепнаха се останалите
-Да било ее..каза отегчено Бела и изуми всички..но сега е в нечий друг джоб и странно защо знам в чий..при тези свои думи красавицата се доближи до единия ъгъл и с рязко движение свали мантията невидимка и под нея за всеобща изненада се показа Потър-of course Very Happy
--О Абс,защо никога не си ми споменавала,че вожеш да виждаш през мантии от този тип?но въпроса на Драко си остана без отговор.Другите гледаха леко зшеметено но бързо се усетиха и започнаха да мислят как мръсника Потър бе докопал писмото,за което толково се бориха.
-Така..започна бавно Бела,която се бе подпряла на тената и беше препречила пътя на Хари към изхода,имаме малко да си поговорим с теб Потър..знаеш ли,ще ти призная..идеята ти не беше никак добра...
-Извенявай,прекъсна я Кармен,но как той се е докопал до писмото и откъде знаеше.
-Много е просто...не забелязахте ли,как веднага като стигнахме до стаята ни се натресоха фенките на Драко, е Потър явно ги е убедил да отвлекат вниманието ни и да вземат писмото..те лесно са приели първо,защото са безмозъчни и второ,защото отдавна искат да ми се отварят...и така..само че тези вейки са объркали човека..те мислеха,че писмото е в Яна а не в Кармен,затова нападнаха нея,но явно са видяли,че у нея го няма и затова се оттеглиха и се завъртяха около мен а в това време някоя от тях в суматохата е друпнала от джоба на карамелчето писмото..Потър е мислел,че те ще се справят с нас и е имал слеща тук с главатарката им но уви..е разбира се взел си е мантията,без която е нищо и се е надявал да се сдобие писмото..чакал е чакал,но накрая тя не е дошла.
-Така а сега Потър или ще изпееш всичко или ще доставя удоволствие на Драко да ти размаже физиономията, при което Драко доволно потри ръце.Потър цял трепереше,не направо се тресеше
-Ккакквво искаш?попита неразбираемо той
-Моля?не разбра Бела
-КАКВО ИСКАШ?-изкрещя този път наивникът
-Слушай какво Потър не си позволявай да ми повишаваш тон...не си преценил правилно положението-Круцио!каза ясно Бела и Потър се загърчи но скоро тя престана,не биваше да изцежда силите му,трябваше й информация.
-Още един крясък и си аут-предупреди злобно Бела.
-А сега...отиди в общата стая,вземи от поддръжничките си писмото и ми го донеси..и внимавай не се ли върнеш или не го ли направиш..и тя направи недвусмислен жет като прекара дългия си бял пръст през гърлото
-Ясно?попита
-Да.каза кратко Потър
Тя се отдръпна, направи му пъти той излезе от саята и всики чуха как той тича.
-Той наистина ще избяга каза Яна,наистина ли смяташ да го убиеш ако не се върне?
Бела само кимна и след малко добави естествено..но няма да се налложи..Потър е прекаленоголям бъзливец,за да рискува..не е играч.
И те зачакаха Потър да се върне..
Но някой от компанията се обади лико разтревожен за да изрази опасенията си да не би той да прочете писмото и да разбере какво се опитват да направят и да им се вре в краката..този някой беше..

Албена
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:55

...Ейнджъл.
-Вижте,живял съм дълго,много дълго време и в едно съм уверен.Никога не вярвай на врага си.Особенно когато е страхливец.А и нима мислите,че ако го прочете ще се върне?И дори само ако го вземе?Според мен ще отиде направо при директора ви и ще го прати да види какво става тук.Тогава ще стане една...-Мъжът ги погледна и разбра,че всички в стаята си мислят дали няма да стане точно така.
-Какво ще правим сега?-обади се Яна.-Някой да има идея?
-Аз имам.-всички се обърнха към Кармен,а гаджето и само и кимна в знак,че е разбрал какво е решила и че е съгласен.-Ще слезем долу и ще накаре глупачките да говорят.Може и Потър да потрошим от бой ама ако е там.Едва ли ще могат да ни се опрат.Ние сме три вампира,а Яна и Драко са зоомагове,така че ....-момичео и приятеля и бяха се запътили към врата,но се спряха когато...

---------------------------------------------------------
Кармен
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:55

От общата стая се чуха викове. Не се разбираше много ясно, но си личеше, че някакви хора споряха за нещо и, че единият от гласовете беше на Потър. Всички се заслушаха за известно време, после Яна каза:
- Какво се е развикал тоя кретен. Да не вземе да раздрънка на всички за писмото.
- Точно за това трябва да отиваме при него и да му попречим! - Каза Кармен решително -Хайде! - продължи момичето и всички се затичаха към общата стая...

Яна
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:56

Спрете!!!
Драко,също е вампир,каза Бела.
Мисля,че няма смисъл да се разкарваме,ситуацията е под контрол,доверете ми се.
В същия момент Бела се съсредоточи и се свърза с Потър а останалите слушаха...
-Ахххххх,проклета да си Малфой,чу се вика на Потър от долната стая.
Никой не разбираше какво прави Бела.
-Потър не се моткай а размърдай трътлестия си задник....
Вземи писмото и днай,че те наблюдавам,така е като не можеш да заключваш ума си от чуждо нахлуване,виждам какво правиш,вземи писмото от онази пъпчивка в средата и да си тук до минута за да не стане така,че ние да дойдем!Ясноо?проточи Албена като за олигофрен и прекъсна връзката без да дочака отговора.
Просто му причиних малко болка..обичам способностите и ума си каза момичето и се подпря в очакване на Потър.Другите също се радваха,че Бела излезе толкова съобразителна и спести доста време.
Чакаха,чакаха и накрая.....(след около 5 минути)

Албена
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:56

-Чакаме вече 5 минути!Не знам за вас ама на мене ми писна.-заяви Кармен,която много мразеше да чака и винаги беснееше когато и се наложеше."Потър,имаш 15 секунди,за да се появиш иначе лично ще те изкормя!"закани се тя на Хари по телепатия и веднага след това прекъсна връзката.Ейнджъл я гушна,защото познаваше отлично гаджето си и нейната импулсивност.Тя се отпусна,но не се успокой напълно. изведниж Потър влетя в стаята размахвайки писмото и крещейки:
-Добре,де.Тук съм заедно с писмото.Можете да накарате тези огнени езици да спрат да ме преследват.-Той се скри зад едно от леглаат,а точно в този момент от вратата се показаха няколко гнени езика.Всички погледнаха към Бела,но тя само повдигна рамене.Тогава двамата влюбени се спогледаха като в очите на единия се четеше лек упрек и усмивка,а в погледа на другия-дяволита усмивка.В този момент езиците изчезнаха и Потър се показа от скривалището си...

Кармен
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:57

- Взехте смотаното писмото, сега искам да си ходя в кулата на Грифиндор! - Извика Потър, като обикаляше нерво из стаята и ръкомахаше.
- Абе Потър, спри моля те да се разхождаш така, приличаш ми на някакво тъпо заблудено пиле! - каза Яна и се ухили.
- Смешно ли ти е?! А? Смешно ли ти е?! - изкрещя грифиндорецът като погледна ядосано и уплашено момичето.
- Ами да, малко. - отговори тя.
- Потър, я се дръж нормално! И да отговоря на въпроса ти: Не, не можеш още да си тръгнеш! Знам, че много искаш да отидеш да се оплачеш на тъпите Грейнджър и Уизли или да ни изклюкариш на Дъмбълдор, но това няма да стане! Първо искам да се уверя, че наистина това е писмото. - каза Бела и погледна пренебражително към момчето.
- И само имай късмета да опиташ да избягаш! - каза Драко и направи заплашителен жест с ръка към Потър.
После Аби отвори бавно псмото, като внимаваше грифиндорецът да не види какво пише...

Яна
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:57

Всички чакаха да видят някакъв израз по лицето на Бела но тя четеше бързо а лицето и не се променяше..
-Така значи...Потър мислех те за по.тъп,честно казано,не че това е мнго умно,каза Бела.
Другите недоумяваха а Драко весело се усмихваше.
-Фалшифицирал е писмото.Каза кратко Албена.
-Мръсник,разлюти се Кармен.
-Е,обърна се Бела към Драко,твой е!
-Не,не,не,почна да се моли глупакът.Всичко ще оправя..Драко го удари много силно и Потър се сви от страх...
-О не,моля ви се,ама аз не вярвах,че толкова сериозно се отнасяте към писмото..в него няма нищо важно..
-Нима?!?попита Бела като се претруваше на изуммена.И как искаш да има като ти си го реправил?!Или може би ни мислиш за тъпи?Нее Потър,пропиля шанса си.
Драко се обърна към Потър.
-Виж Потър,нека направим един дуел,какво ще кажеш-магьоснически дуел,предполагам знаеш какво е това,а?
-Ддда,едва измънка смотанякът.
-Отлично,зарадва се на свой ред русият злодей.
Ето и залога..ако ти победиш,ще те оставим по жево по здраво да се прибереш в грифиндорската кула,ако ли не...ако аз победя..то тогава ти,ще върнеш първоначалния вид на писмото,без да се интересувам как и няма да си бъркаш носа в нашите работи?Ок?
-не съм съгласев,каза Потър
-А имаш ли избор,обади се неочаквано Бела и момчето забеляза насочените към него пръчки от всички страни.
-Е добре..Малфой,но искам всичко да е честно
-Дадено!
Дуелът започна.
-Поклони се Потър,не знаеш ли какво повеляват добрите обноски?
-Нямаа
-О не мисля така-Драко насочи магическата си пръчка към него и е съсредоточи.Потър извика и се изви от болка,след което бавно се поклони така,че носът му да докосне пода.Драко прекрати контакта.Виждаш ли,по-добре е да ме слушаш.
Всичко започна...те прилагаха всякакви заклинания,като Драко не се стараеше а накрая Повали Потър само с едно заклинание-Сектумсемпра!!!извика Малфой и тялото на Хари бе разсечено на места.
-Сега е моментът да избираш,Потър,сега животът ти виси на косъм..
И наистина преди време,Потър бе приложил това заклинание на Поър,не съзнавайки какво прави то и сам се бе убедил,че без намесата на Снейп,Драко щеше да умре.
На земята се бе образувала локва кръв и се уголемяваше...Потър каза добре,ще помогна.Напрегна се и развали магията над писмото след което онемощял се отпусна на пода с последни сили и каза,сега се смили над мен..каза на Драко а той му се усмихна коварно.-А длъжен ли съм?
-Драко,престани!Извика Албена и отиде до тях.
-Не бъди безсърдечен,постигнахме това,което искахме,нямаше нужда от толкова крайни мерки.Потър ще живее..
Тя го свести след като прочете контрапроклятието което беше мн дълго и никак не бе лесно,защото цялото бе на латински,но тя се справи и никой не се съмняваше в това и след известно време Потър напълно се свести.
-Тй изгледа злобно Драко,който от своя страна му се озъби и се обърна към сестра му като каза -Благодаря много и излезе от стаята.
-Защо не ме остави да го убия??
-Защото ние не сме смъртожадни,а хора..това е жестокост,Драко,разбери.Може да сме добри в черните изкуства но това не значи,че тлябва да си служим непрекъснато с тях с нужда и без нужда!
-Разбрах какво намекваш,съжалявам..смъмри Драко и Албена се усмихна,нека видим какво пише в писмото и тя зачете на глас.......
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:58

В писмото пишеше с дребен,усукан почерк следното:

Уважаеми Петуния и Върнан Дърсли,пиша ви във връзка неочакваното пристигане на малкият Хари пред вашата порта точно в полунощ.Случи се нещастие.Скъпа Петуния,оттук нататък щесе обръщам предимно към теб,тъй като ти знаеш историята на састра си,която бе велика магьосница.Най-великият черен магьосник на всички времена се опита да съсипе семейство Потър,тъй като то представляваше заплаха за него и мощтта му,особено малкият Хари.Той изтръгнал тайната за местожителството им и убил Джеймс,след това Лили се жертвала в името на малкия си син и именно тази саможертва,твърдя,е спасила момчето.
Хари е едва няколко месечно бебе а досега никой не е оцелявал от проклятието Авада Кедавра,само той!Той ще се прочуе,всеки щезнае името ми и от тази гледна точка не е разумно той да израства в тази обстановка,по-добре е да порасне далеч от цялата тази суматоха и най-важното на защитено място.
Знам какво е отношението ви към магията,но със или без вашето съгласия аз направих мощна магия на вашият дом,кото ще престне да действа когато Хари навърши 17 години.Дотогава държа да ви помоля да се грижите за него и повярвайте ми,нямате избор.И за мен не е приятно да го оставям тук,далеч от неговия свят но погледнато отвсякъде вие сте единствените му роднини..
Петуния на гърбана това писмо непрекъснато ще се изписва нахождението на Лорд Волдемор,тази магия е нерушима.Ако изхвърлиш или загубиш писмото,има голяма опасност Лорда да убие и теб,и мъжа ти,както и децата.Не питай как,няма нужда от обяснения.Ако искаш да живееш спокоен и обикновен живот,просто съхрани това писмо и го поглеждай отвреме навреме и ако забележиш,че има опасност сигнализирай с писмо.

Албус Дъмбълдор,директор на училището за магия и вълшебство Хогуортс

--------------------------------------------------------------------
Албена
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 12:59

След като Бела приключи с писмото настъпи затишие.После всички се спогледаха и първа заговори тя
-Точно това,което ни трябваше,оказах се права...
После още някой заговори...

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!
Кармен Риддъл
Пантера
Пантера
Кармен Риддъл

Female
Брой мнения : 384

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeЧет Апр 05 2007, 16:03

-Ето имаме писмото,имаме местоположението му.Ами сега?Какво ще правим сега?-Кармен,леко нервно.Ейнджъл също бе напрегнат от това чакане.-Ще нападаме или ще чакаме?
http://deatheaters.justforum.net/portal.htm
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeЧет Апр 05 2007, 16:26

Трябва да го обмислим сериозно..предлагам да подготвим някакъв план за действие..за който никой не трябва да разбира освен нас-замесените!
След това ще действаме..
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСъб Апр 14 2007, 14:50

Беше ъбота..ученето временно беше свършило.Компанията отново се събра и Бела реши да изложи плана си.
Така..мисля че знам какво да правим.
Първо мисля аз,Кармен,Тру и Яна да отидем до пещерата,в която се укрива той.
Драко ти оставаш тук с Виктор и Ейнджъл и гледате писмото..ако смени нахождението си ни предупреждавате като се свържете с нас.
Ние трябва да действаме внимателно..когато стигнем ще проучим всичко ..две от нас ще се ромъкнат..подозирам аз и Кармен а останалите ще седят в околностите и ще чакат сигнал да се притекат на помощ.
Там ще го дообмислим намясто а ще пътуваме с метли.
Възражения?

ПП.Кийра ако искаш и ти можеш да се включиш!
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeСъб Апр 14 2007, 14:51

Бела зачака отговора..всички мълчаха известно време но после..
Кармен Риддъл
Пантера
Пантера
Кармен Риддъл

Female
Брой мнения : 384

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitimeНед Апр 22 2007, 14:59

Не,съгласна съм!-каза Кармен,която се опитваше по всякакъв начин да не поглежда към Ейнджъл и да стой на едно място.Вече не знаеше какво да мисли след като един вампир успя да я заблуди и тя повярва като първата глупачка,че Ейнджъл се е върнал.Този тук наистина беше истинския,но това не помагаше ни най-малко на момичето.-Май ще е най-добре да тръгваме.
http://deatheaters.justforum.net/portal.htm
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: ~Историята с писмото~   ~Историята с писмото~ - Page 3 Icon_minitime

~Историята с писмото~
Върнете се в началото 
Страница 3 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Dark Arts Institute :: Изградете личността си :: Истории-
Идете на: