| ~Историята с писмото~ | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
§ Албена Малфой § Admin
Брой мнения : 1236 Age : 32 Localisation : Somewhere I belong.. Registration date : 02.04.2007
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:24 | |
| Яна беше седнала от едната страна на Бела и гледаше Кармен много очудено и в погледа и се забелязваше интерес към думите на момичето ------------- Яна | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
Брой мнения : 1236 Age : 32 Localisation : Somewhere I belong.. Registration date : 02.04.2007
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:24 | |
| Бела мълчеше но бързо успя да осмисли казаното от приятелката й.-Искаш да кажеш че това,което но времето е предвещала циганката ще се оказе истина...и в онази нощ той се е смилил над мен защото вече е знаел,коя съм...и наистина се е влюбил в мен!? Малко съм объркана а защо за бога не си ни казала че си дъщеря на Волдемор...аз не че не се досещах,знаех от самото начало че има връзка межди теб и Тру и него..и фамилията говори за това и невероятните ви знания! Бела замълча и поклати убедително и насърчително глава...Бъдете спокойни момичета нищо лошо няма да се случи с мен,не съжалявам за станалото а сега единственото нещо,което трябва да направя е да помогна на Вик да се измъкне невредим от тази каша...която се забърка не без мое участие...При тези думи Белатрикс стана от леглото си още недоизлекувана но пълна с енергия и зе затича но докато излизаша рез вратата се обърна към приятелките си и каза:-Ще ви помоля да останете тук и да не се тревожите..да знам че не е лесно моля доверете ми се...немога да изисквам от вас да рискувате да ви изключат и да излагате на опасност живота си!След като се доизказа тя им прати въздушна целувка,погледна подарената и с обич гривничка с ангелчета и се усмихна след което бързо напусна стаята преди мадам Помфри да забележи липсата и...нооо дали някой нямаше все пак да реши да я последва??? ---------------------------------------------------------- Албена Малфой | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:25 | |
| Яна погледна към момичетата останали в стаята, а после се затича след Бела. Когато с много усилия успя да я догони каза задъхано: - Бела, наистина съм очарована от думитите ти че не искаш да ни замесваш за да ни предпазиш, но все пак аз бих искала да ти помогна. Истината е, че ми стана много интересно, а пък и одвен това смятам, че няма много какво да губя. Та може ли да дойда с теб? - Яна гледаше Бела с надеждата тя да се съгласи.
---------------------------------------------------------- Яна | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:25 | |
| Бела остана стъписана тя гледаше Яна сякаш е загубила ума си!-Янче нали знаеш че ще трябва да преминем през много изпитания и изключително да рискуваме?Момичето до Бела само кимна кротко с глава.Тогава Бела се зарадва и прегърна силно Яна..-Е да тръгваме,вземи само няколкото ти най-скъпи вещи! ----------------------------------------------------------Албена | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:26 | |
| Защо никой не ме слуша какво приказвам???Тру,тръгвай с мен.Гуен,Кийра и Яна може ли да се постараете мадам Помфри да не забележи,че Бела я няма.Знам,че ще се справите.Хайде да тръгваме след нея,Тру.-Кармен избяга от стаята следвана от сестра си.
---------------------------------------------------------- Кармен | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:28 | |
| Случва се следното.Яна и Бела отиват в стаята на Слидерин и събират най-ценните си вещи.Бела решава да се отбие да се сбогува с брат си,тъй като незнаее дали ще го види отново.Той обаче настоява да дойде с стях и Бела няма право да му откаже.Тъкмо тримата тръгват да излизат и се появяват Кармени останалите,които искат да дойдат с групата.Бела позволява на Кармен да дойде с тях а на останалите заръчва да стоят в замъка и да контролират случващото се. ЕТО РЕАЛНАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА СЕГА... | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:30 | |
| Първата им отбивка бе в двора на Дърсли а после и в къщата им.. Бела и Драко се телепортираха в една градинка близо до Привит Драйв 4.Бела ги водише и никой незнаеше какво е намислила тогава момичето се спря и се обърна,сметна за необходимо да уведоми брат си приятелките си да плана и заговори бързо... ---------------------------------------------------------- Албена | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:32 | |
| Тя разказва на кратко плана на другите... -Така тук сме защото няма друго място откъдето да започнем дългото си пътуване.Целта ни е да открием скривалището на Волдемор а това е много трудно но не и невъзможно..за тази цел трябва незабелязано да се промъкнем в къщата и да намерим писмото от Дъмбълдор..всички знаете че когато оставил Хари Потър на вратата на недружелюбните Дърсли Дъмбълдо написал някакво тайно писмо,в което никой не знае какво пише но ни е известно че Петуния го пази скрито някъде..и ако сте забелязали мъдрия Дъмбълдор се повталя на Хари и настоява да се връща през лятото в къщата защото само там било безопасно..може би той знае къде се укрива в момента Черния Лорд защото знам едно нещо,че писмото е омагьосано и променя съдържанието си..а помислете защо го променя..ако пишеше само да отгледат Хари и да се държат мило с него едва ли щяха да а необходими сложни магии за промяна...така че аз се досетих,че вероятно в писмото се посочва не точното но поне загатнатото местожителство на Волдемор и всеки път,когато той го променя се изписва в писмото и така евентуално ако открие къщата,в която Хари живее и успее да премахне магията Дърсли ще се опитат да скрият момчето или да го пратят у съседи или роднини не за друго разбира се а за да спасят себе си...Е надявам се да ви стана по-сно после ще има още разяснения! Някакви въпроси? ---------------------------------------------------------- Албена | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:32 | |
| След като осмислиха думите на Албена всички се спогледаха..щеше да бъде наистина трудно да се открие писмото а убежището на Волдемор..непосилно..Драко само направи кисела физиономия и поклати глава.-Какво има Драк?попита Аби брат си,страх ли те е? Тя го каза с много лукав глас а в отговор Драко почна да се смее..-Не ,помислих си колко грижи полагат за Потър и го гледат като писано яйце..но както и да е е сега накъде? Почакай малко Драко трябва да разберем дали всички са разбрали..това е пряко свързано със спасяването на много животи ,включително и нашия... ---------------------------------------------------------- Албена | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:33 | |
| -Амиии...май в общи линии разбрах.- каза замислено Яна, след което кимна в знак на удобрение
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:33 | |
| Напълно разбрах...освен едно нещо.Защо не използваме Дъдли да ни даде писмото?Няма да е кой знае колко трудно.Напротив поне за мен ще е детстка играчка.-Кармен мислено през това време говореше с гаджето си по телепатия за магиите,които и трябваха."Провери ли във всички книги?" "Дано никъде не открих такава магия.Питах и Джайлс,но пак нищо." "Питай Уилоу.Тя по може да знае." "Добре.Обичам те." и прекъсна връзката в момента,в който Бела започваше отново да приказва.
---------------------------------------------------------- Кармен | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:34 | |
| Така..радвам се че разбирате!Попринцип това е добра идея но как ще накараме Дъдли да ни помогне?!Той като ни види ще се развика "Мамоооо!" а иии незнам не ми се вярва да са му доверили къде е скрито писмото1Ноо нищо не пречи да опитаме аз обичам да рискувам! ---------------------------------------------------------- Албена | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:35 | |
| Бела все пак се съгласи с плана и Кармен отиде при Дъдли да си поговорят... Кармен направи на бързо магия за смяна на дрехите и се запъти към Дъдли,който се мотаеше с приятелите си.: -Здравейте,момчета!Аз съм нова в този квартал и ако може един от вас да ми помогне да се ориентирам.-Момичето огледа момчетата до един и нарочно спря погледа си на Дъдли.-Защо ти не ми помогнеш?Хайде де не се страхувай. -Кой,аз да се страхувам?Няма такова нещо.-Той не можеше да повярва на късмета.Момичето пред него определено не беше за изпускане.-Хайде чао,момчета ще се видим утре.-и им смигна все едно казваше "Тази вечер ми провървя!" и групичката се отдалечи. -Хайде,Дърсли,започвай да пееш и не си мисли да викаш.-Кармен извади пръчката си от джоба на поличката си(беше я навряла там с магия за смаляване) и я допря до лицето на Дъдли.-Казвай къде е писмото от Дъмбълдор до вашите. -Ама...ама..аааз не ззнам зззааа какво приииказвате!-"Грамадата" бе започнал да заеква при вида на опряната пръчка в лицето му и странния блясък в очите и. -Аз пък знам как да разбера.Знаеш ли,че когато пият кръв от някого вампирите могат да видят спомените му?Е,ако не знаеше вече знаеш...и...оо ама зад мен има един вампир и аз един станахме два.Та,казвай,Дъдли. -Добре,добре.Само разкарай това нещо от мен.-Момичето не показа признак,че смята да си махне пръчката.-Добре.На тоалетката на майка ми има кутия за бижута,а там има ключе.То е за третото шкафче от горе надолу.Мисля,че там може да е писмото ама не съм сигурен. -Е,аз ще се уверя.Но първо ще ти пренастроя паметта.-Тя направи безсловестно заклинание за пренастройване на паметта и отпрати Дъдли.-Така чуйте какъв е плана ми.В карах в главата на Дъдли спомен,че родителите му са спечелили в конкурса "Най-добри съседи".Още сега те ще отидат да си вземат "наградата" в другия край на града.Аз и Бела,тъй като на нас ще ни е най-лесно да влезем през прозореца,ще отидем да проверим дали наистина писмото е там.А вие двамата се правете,че се натискате и в същото време внимавайте да не дойде някой или да не ни хванат.Съгласни ли сте и разбрахте ли всичко? _________________ Кармен | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:36 | |
| -Ам... всичко разбрах и в общи линии съм съгласна... - каза Яна и погледна първо Кармен, после Бела и накрая Драко - но трябва да пъбързаме, няма много време за губене. - продължи момичето.
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:36 | |
| Бела кимна и намигна на Яна а после и на Драко..умната вие двамата да не провалите плана,ако видите някой изпратете в небето червени искри а ако ние имам проблем ще ви пратим зелени!Разбрахте ли? ---------------------------------------------------------- Албена | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:37 | |
| Драко се замисли за момент и после кимна с глава в знак,че е разбрал и извади магическата си пръчка в готовност!Яна стори същото.Като се убедиха,че всичко е ясно Бела и Кармен се отправиха към къщата и се провряха през открехнатия прозорец-Хайде Кармен,приготви се за екшън!Предизвикателно каза Бела (продължава в къщата на семейство Дърсли) ---------------------------------------------------------- Албена | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:39 | |
| След необходимите уточнения момичетата влизат в къщата а Драко и Яна остават да пазят отпред.. Внимателно двете момичета успяха да се промъкнат в къщата през прозореца.За момента всички пречки бяха отстранени и Дъдли не беше опасност.Бела се огледа и бързо доби представа накъде да вървят.Къщата наистина беше бширна но обзаведена без вкус.От прозореца те се озоваха в квадратно помещение прието за кухня и Бела насочи Кармен към коридора в дясно в чиито край се виждаше една врата с пуснато пердеце.Стигнаха и опитаха да отворят вратата но тя бе заключена.Те трябваше да си служат с немагически средства и след тях да не личи че някой е прониквал в къщата.В този момент Бела извади от джоба си една фиба и с ловкост бързо я пъхна в ключалката и след секунди бравата изщрака и вратата се отвори.Момичетата се спогледаха с усмивки.Оказа се че интуицията не е подвела Албена-това наистина се оказа стаята на Петуния.Сега им оставаше само да намерят ключето и да открият в шкафа писмото.. ---------------------------------------------------------- Албена | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:39 | |
| Те се приближиха до тоалетката и и я огледаха,за да намерят кутията за бижута.Кармен не я виждаше и реши да пита Бела."Аз ли не я виждам или я гони липсата??""Не знам.А,ето я!Сега остана да проверим за ключето.Готово.Ето го и него.Олеле,защо проклетата кутия се разпя?""Нямам си и на идея."Кармен се огледа набързо след това грабна кутията и я пъхна под една от възглавниците на леглото."Ух,до тук що годе добре.Макар че имаме разпяла се кутия и все още не знаем дали писмото наистина е тук,но все пак до тук се справихме добре.Досущ като истински крадци."При тази реплика и двете момичета се ухилиха. -Какво правите тук?И защо сте взели това ключе?-момичетата бавно се обърнаха и видяха пред себе си разгневния Хари Потър с пръчка в ръка.-Отговаряйте!Веднага! Момичетата се спогледаха и се чудеха какво да правят... _________________ Кармен | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:40 | |
| През това време Яна и Драко бяха седнали на една пейка от вън и оглеждаха безлюдната улица и къщите. - Не е нужно да правим точно каквото каза Кармен - каза Яна и се подсмихна. - А, да така е. Ужасни са тия къщи! Тъпите мъгъли въобще не знаят как трябва да изглеждат домовете им. - отговори момчето като гледаше с отвръщение всичко наоколо. - Вярно е, но моля те говори по-тихо. Все пак е добре да не се набиваме на поглед. - отвърна Яна и се огледа за да е сигурна, че на близо няма никой, после продължи - Оф, дано Бела и Кармен се справят и всичко да мине както трябва. Много се притеснявам. - Спокойно, сестра ми е оправна, знам, че ще се оправи, а пък и Кармен ми изглежда умна. Няма страшно! - каза Драко и погледна Яна в очите. Тя се усмихна и премести погледа си към една пресечка на Привит Драйв, от където като че ли идваше шум, все едно някой идва... _________________ Яна | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:41 | |
| След малко в далечината се появи нисък, дебел сиует, който с бърза крачка се приближаваше. След няколко секунди вече ясно си личеше, че това бе набита, възрастна жена. Тя носеше голяма чанта. Когато стигна до пътечката пред къщата на семейство Дърсли тя сви и се насочи към вратата, като дори не обърна внимание на матьосниците, които седяха и я гледаха като ударени от гръм. Тогава Драко насочи магическата си пръчка на горе. - Чакай - прошепна Яна и го хвана за ръката. - Мисля, че мога да я отпратя, без да се налага да прекратяваме мисията си. - Не, трябва да съобщим на Кармен и Бела веднага и да изчезваме от тук. От къде можеш да предположиш какво може да направи тая мъгълка? - отвърна момчето. - Моля те, довери ми се. - отговори Яна и го погледна. - Оф, добре де. - каза той и си свали ръката. Тогава момичето, което още преди това чрез магия си беше сменило дрехите като на мъгълка стана и дотича до жената, която тъкмо бе стигнала вратата. - Здравейте, аз съм приятелка на Петуния, Върнън и Дъдли...-каза Яна, но бе прекъсната. - Добре, моля те махни се от пътя ми трябва да оставя на сем. Дърсли едно нещо!-рече дебела жена. - Ами в същност те отидоха да си вземат наградата за най-добри съседи и ме помолиха да ви изчакам и на мен да ми дадете пратката.- отговори магьосницата. - А, така ли?Е, нищо аз имам ключ от тях, роднина съм на Върнън. Предпочитам сама да я оставя вътре. На последък не знам на кой мога да се доверя.-изсумтя жената и стрелна с изпитателен поглед Яна. - Но сем. Дърсли са умни хора и не обичат някой да им влиза в къщата, а до колкото разбирам те не очакват да влезете там сама. Гарантирам ви, че ще си получят пакета. Ако исках да ви излъжа от къде щях да знам, че трябва да ви очаквам? - отговори момичето и се усмихна. - Оф, добре, но само да разбера, че нещо не е наред ще ти се стъжни живота! Повярвай ми! Имам приятели в полицията! Ще те открия и тогава ще ти видиш! - Викна жената и пъхна в ръцете на Яна нещо обвита във вестници. После си тръгна без да казва нищо. - Довиждане! - рече момичето. После отиде и седна обратно на пейката до Драко. - Е, трябва да ти се признае, умееш да играеш роли. - каза момчето и се подсмихна. - Да, така е, няма защо на скромнича. - отвърна момичето. После остави пакета на земята. - Да, сложи го възможно най-далеч от мен. Само като си помисля какви гнусни неща имат мъгълите. - каза Драко и погледна съмнително предмета. - Дам, така е. А аз го пипах. - отвърна Яна и погледна жално ръцете си, после продължи - На мен ли ми се струва или става студеничко? - Ми според мен температурата си е нормална, на теб студено ли ти е? - попита магьосникът. - А, да, малко, ама ще го преживея. - отвърна момичето и се усмихна. Тогава Драко я прегърна и каза: - Така по-добре ли е? Яна първоначално малко се постаписа после каза: - Ъъъ, да. - и се усмихна. _________________ Яна | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:41 | |
| В това време нещата в къщата не се развиваха точно по план..сега този Потър се опитваше да развали всичко без да знае че от успеха на мисията зависи и неговият живот.Той се насочи към момичетата и хвана ръката на Кармен.Бела не се замисли а допря дългата си пръчка до слепоочието на Потър.-Долу ръцете Потър не играй игрички..не знаеш на какво съм способна.Но естествено Потър беше прекалено самонадеян и глупав в сравнение с нея и не изпълни нареждането на магьосницата.Той се опита да избие пръчката на другото момиче от ръцете й и да се защити но тогава Бела само с едно рязко движение и безсловесна магия повали Потър на земята и той се затъркаля от болка но нямаше глас да пищи..по-скоро черната магия не му позволяваше..до изтичането на действието й имаше 10 минути затова Бела се обърна към Кармен и каза-Да побързаме вземи кутията и я притискай за да не пее,надявам се нещата при Яна и Драко да са добре.. --------------------------------------------------------- Албена | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:42 | |
| Кармен последва инструкциите на Бела как да държи тежичката кутия и те с бързи крачки се отдалечаваха от стаята..-Момент,сети се Бела и се върна,Алохомора1Сега Потър ще се успокои.Те сряха в трапезарията и разровиха кутията и за тяхно учудване не намериха никакво писмо..-Оф,каза разочаровано Кармен,целият този труд на вятъра.Бела не отговори а седеше мрачна но изведнъж нещо и хрумна докато си играеше с една перлена огърлица.. ---------------------------------------------------------- Албена | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:43 | |
| Тя погледна Кармен и каза доволно-Не бързай да се отчайваш а ми подай ето този античен медальон..имам предчувствие че нещо не е наред с него..-Но Бела това е най-обикновено бижу а ии Петуния няма магически способности не може да го омагьоса..Бела само се засмя-Нямах предвед това.Тя взе медальона в ръце и го огледа и скоро откри нещото което бе привлякло вниманието й-на единия му ъгъл(то е с форма на шестоъгълник)беше гравиран със ситен,завъртян почерк един златен надпис-Хогуортс!Бела го поразгледа и скоро натисна една малка издутина в другиякрай и шестоъгълното медальонче щракна и се отвори а пред очите на двете се откри пространство голямо колкото една картонена кутия и дълбоко поне 20 сантиметра а на дъното му лежеше писмото..-Сигурна съм,че ако не беше Дъмбълдор Дърсли одавна щяха да изхвърлят писмото..или по-точно Петуния,защото Върнан дори незнае за съществуването му.. както и да е ,получихме това което ни трябваше нека побързаме.Те скриха кутията под дивана,Бела пъхна писмото в джоба на мантията си за да го разгледат на спокойствие после и се запътиха към изхода но пред тях се появи още една неочаквана пречка.. ---------------------------------------------------------- Албена | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:43 | |
| През това време Яна и Драко седяха отвън и си говоре: - Кармен и Бела, нещо доста се забавиха.-каза Яна и продъжи- Те преди колко време влязоха в къщата? - Ами преди около час... Вярно си е, че се бавят...дано всичко е на ред. - отговори момчето. Тогава магьосницата стана и се доближи до единия прозорец. Опита се да погледне вътре, но тъй като пердетата бяха пуснати нищо не се вижадаше вътре. После момичето се опита да чуе някакъм шум от вътре, но пак нищо. - Оф, дали да не влезем вътре...да ги потърсим..- каза момичето, но бе прекъсната от Драко: - Аааа, не! Моля те, казаха ни да стоим тук, не ми се ще да провалим всичко.. - Спокойно, нищо няма да провълим. Видя ли, номера с дъртата мъгълка мина. - продължи Яна и огледа къде беше прозорецът от където бяха минали Бела и Кармен. А Драко тъкмо тръгна да казва: - Не, не, това беше... Точно тогава от къщата се чу много силен шум....
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ Сря Апр 04 2007, 12:44 | |
| В дневната се появиха няколко смъртожадни.Застанаха точно пред момичетата."Олеле сега я загазихме!" -Я,виж ти.Кой бил тук?Албена Малфой и Кармен Риддъл.Как сте момичета?И какво точно правите тук заедно?-но преди да да отговорят каквото и да било от втория етаж се появиха Потър,който бе много блед,Рон,Джордж,Фред и Джини Уизли и естествено Хърмаяни Грейнджър с насочени към двечките пръчки. -Я виж ти.Потър,Уизли и мътнородката... -Не я наричайте така-викнаха в един глас Хари,близнаците,Рон,Джини и Кармен. -Олеле,майчице,ако Лорда разбере,че дъщеря му защитава една нечистокръвна !-смъртожадните я погледнаха с отвращение. -Дъщерята на Волдемор?-Хари погледна момичето със златисто руса,почти бяла в този момент коса.Смъртожадните негодуваха срещу използването на името на господаря им.Обаче Потър не им обърна внимание.-Значи ти си негова дъщеря?За това си тук заедно с Малфой!-той се приближаваше към нея с подивял поглед.Смъртожадните гледаха сцената с интерес,а Грейнджър изглеждаше леко притеснена.Уизли гледаха с презрение момичето.Всички до един бяха забравили Бела.Кармен си помисли"Да му се не види!Може ли всичко да се обърка повече?"Изведнъж мобилния и телефон извъня. Бела се беше отдръпнала на страна и сега използва "Локомотор диван" и смъртожадните бяха повалени на земята,а златокоската измърмори някакво заклинание и Уизли заедно с Грейнджър се намираха в плаващи пясъци. -По-добре отиди да спасяваш приятелите си,Потър.Не се тревожи за нас ние и сами ще намерим изхода.-Момичето с гарваново черна коса хвана блондинката,която успя да каже само: -Аз никога не съм била на негова страна,а на твоя.-След,което излязаха на вън точно в момента,в който Драко и Яна бяха решили да влизат. -Хайде да се махаме!-каза Бела и всички се магипортираха на няколко пресечки,в един парк.Отдалечавайки се малко от приятелите си Кармен най-сетне си вдигна мобилния: -Здравей,Уил.Какво има? -Открихме създателя на Друзила! -Кой е той? -Амииии.... -Аз!-Кармен се обърна и видя пред себе си гаджето си. -Уил,ще ти се обадя после.Как така ти си създателя и?Но защо?Всъщност не,не искам да знам.Май сега ще е по-добре да останеш с нас,за да не те хване Спайк.Хей,хора,ще трябва да присъединим още един член към групата.-Кармен погледна уморено към гаджето си и след това погледна приятелите си.-Какво ще кажете? _________________ Кармен | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ~Историята с писмото~ | |
| |
|
| |
| ~Историята с писмото~ | |
|