Бела изведнъж се хвана за главата,сякаш някой прониза мозъка й.."Не може да бъде..не може,никой не е успявал да проникне в съзнанието ми"Бела се напрегна и усети,че болката затихна...тогава пръстена й засвети в зелено.Момичето незнаеше какво означава това,пръстена не бе постъпвал така преди..скоро от среброто се одаде едно бутонче.Бела не се поколеба и го натисна.В ухото и зазвуча до болка познат глас..
"Абс,Драко е...Волдемор е бесен,бил разбрал за някаква вашамисия,пазете се.Развилня се здравата,току що се опита да пронкне в съзнанието ти,предполагам усети.."Бела искаше да говори с Драко,но нямаше такава опция..трябваше просто да слуша а в нея напираха въпроси..
"Заряза всичко и идва към вас..остави вратата открехната,сега съм на свобода...скоро ще сме заедно,чао."
Пръстена прие нормалното си състояние и Бела погледна момичетата,всички бяха с напрегнати изражения и чакаха вести.
Бела неочаквано се усмихна и извика
-Той е добре!!!Свободен е!
Всички се зарадваха и прегърнаха момичето..
-Много се радвам,каза Тру
-Аз също,добави Кармен..
Сега остана само да се справим с Волдемор като дойде,така че всеки по задачи,каза Кармен.
Всички кимнаха и се разпръснаха.
Бела вървеше уверено през градината към сградата на Инсттута..беше толкова щастлива..гривната с ангелчета,подарена й още докато учеха в Хогуортс от момичетата сега светеше в розово...