| Самотен ден | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
§ Албена Малфой § Admin
Брой мнения : 1236 Age : 32 Localisation : Somewhere I belong.. Registration date : 02.04.2007
| Заглавие: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 13:12 | |
| Всичко започна така.. Беше тъмен есенен ден.Валеше като изведро.Анна лежеше по корем на един диван в общата стая на Слидерин и гледаше замислено един пергаметн.Най-отгоре беше написала:"Амортнеция",но нямаше идеи какво да напише в есето си по отвари.Захапа ядосано перото и започна да върти очи,за да се сети нещо.Нищо не й дойде наум.Момичето се обърна по гръб и погледна тавана.Изплю рязко перото,защото не й беше вкусно и отпусна ръката си към земята.Започна леко да потропва с пръстие си,но и това не я успокои.Анна стана,събра неюата си и се запъти към вратата. -Къде отиваш Ани?-извика Тиодор след нея,но Анна само махна ядно с ръка и продължи за навън. Излезе с бясна скорост от общата стая и се запъти към двора."Имам нужда от разходка"-казваше си тя и почти вече прибягваше.Няколко слидеринци се учудиха,като я видяха,че излиза в този порой,но на нея не й пукаше особено.Мина покрай огромния часовник и се озова на дъжда.Капките нежно започнаха да я обливат и да се спускат по черната й коса.Анна се усмихна,пусна рязко чаната си на земята и разпери ръце.Докато се усети вече се въртеше под дъжда.Изведнъж.... _________________ Анна | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
Брой мнения : 1236 Age : 32 Localisation : Somewhere I belong.. Registration date : 02.04.2007
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 13:12 | |
| Яна, която се прибареше в замъка спря при другото момиче и каза: - Здрасти Анна! Ъъъ не ти ли е студено на вън? Яна беше спряла, трепереше от студ и гледаше другата слидеринка, която вече беше престанала да се върти и отговори... _________________ Яна | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 13:13 | |
| -Аз..имах нужда да се освежа.Чувствах се ужасно затворена в общата стая-обясни Анна щастливо-Ами ти какво правиш навън? -Не искаш ли да пренесем разговора вътре?-попита Яна -Ела да седнем под онова дърво.Не вярвам,че там ще ни навали-усмихна се Ани
---------------------------------------------------------- Анна | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 13:13 | |
| - Ами добре. Нека отидем там. - отговори момичето и двете седнаха на една пейка под дървото. - Е, как вървят уроците? - попита Яна. ---------------------------------------------------------- Яна | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 13:14 | |
| След секунда под дъжда с черна мантия и качулка излизи Бела. Тя вдя момичетата и ги изгледа учудено! Приближи се.. -Яна,Ани-обърна се към тях Албена,виждали ли сте Драко?
---------------------------------------------------------- Албена | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| - Здрасти Бела! - поздрави Яна. - Ами не, не съм го виждала. - продължи момичето и поклати глава. _________________ Яна | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Бела сведе клава примирено...вчера говорихме,той е в опасност а днес като се събудих го нямаше...
---------------------------------------------------------- Бела | |
|
| |
$~The Necessary Evil~$ Пантера
Брой мнения : 146 Age : 32 Localisation : In ThE mIdDle OF nOwHeRe! Emploi : death eater Registration date : 02.04.2007
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 14:00 | |
| Яна погледна Бела. - В...в каква опасност е? - попита момичето, с притеснен тон.-И как така го няма? Как ще изчезне от училището без никой да разбере? Бела беше седнала до другите 2 слидеринки и бе сложила длани върху лицето си. После бавно и тихо заговори... | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 14:11 | |
| Само ако знаех...незнам къде е.. А повярвай ми..в голяма опасност е!Лорд Волдемор му е възложил мисия да ни следи и да му предава информация,така се обяснява нашествието на смъртожадните в къщата на Дърсли..но Драко не ни е предал,укрил е информацията за писмото но Волдемор подозира,че брат ми не е искрен с него и,че не умира от желание да му помага... Нарочил го е за жертва и го е заплашил,че ако не се подчинява,ще убие мен...после теб,и ако се наложи дори Кармен!... Бела замълча и зарея погледа си към хоризонта.. | |
|
| |
Брой мнения : 146 Age : 32 Localisation : In ThE mIdDle OF nOwHeRe! Emploi : death eater Registration date : 02.04.2007
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 14:47 | |
| - Това е ужасно! Защо все става така?- каза Яна, каято едва се сдържаше да не заплаче, тъй като лесно се паникьосваше, но скоро успя да се поуспокои. Забеляза, че Аби беше много разстроена и не обръщаше особенно внимание на казаното от нея. - Бела....спокойно.... знам, че случилото се е многооооооо лошо, но съм сигурна, че нещата по някакъв начин ще се оправят....надявам се да е така, трябва да е така! - продължи Яна с вече по-спокоен и уверен, но все още разтреперен тон и потупа приятелката си по рамото. | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 14:56 | |
| Благодаря за подкрепата Яна...всичко стана по моя вина,сега аз ще намеря Драко..само ако нещо му се случи,ако някой го докосне с пръст дори... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 15:40 | |
| - Недей да се обвиняваш! Не е по твоя вина! - каза Яна и писле продължи. - И искам да знаеш, че винаги можеш да разчиташ на подкрепата ми, нали за това са приятелите! | |
|
| |
Кармен Риддъл Пантера
Брой мнения : 384 Age : 34 Localisation : ...in Angel`s heart... Registration date : 02.04.2007
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 15:59 | |
| -Хей,здравейте!Как сте?-каза туко що появилата се Кармен.-Бела,какво ти е?Защо си толкова унила?Яна,добре ли си?Момичета,какво се е случило?-Кармен беше много притеснена от нещата,които се случваха и които щяха да се случат.А когато видя приятелките си в това състояние,тя беше напълно съкрушена и не можеше да повярва на очите си. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 16:11 | |
| -Ами...-Яна започна и погледна Аби, за да се увери, че може да каже на Кармен за случилото се. Бела само кимна с глава. После Яна разказа всичко на новодошлото момиче. | |
|
| |
Кармен Риддъл Пантера
Брой мнения : 384 Age : 34 Localisation : ...in Angel`s heart... Registration date : 02.04.2007
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 16:16 | |
| -Бела,спокойно.Брат ти може би просто се е замотал някъде и нищо лошо не му се е случило.Притесняваш се излишно.-Момичето говореше с уверен и спокоен тон,но всъщност не беше така.И тя се притесни доста,но реши,че е по-добре да не го показва.Все пак на Бела емоциите и бяха в повече и без друго.-Ей сега ще изникне от някъде и всичко ще е наред. | |
|
| |
Тру Риддъл Пантера
Брой мнения : 158 Registration date : 03.04.2007
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 16:46 | |
| Тичайки Тру се появи при момичетата и задъханопоогледа разтревожените им лица и каза: -Това обяснява страния ми сън.-отсече момичето.Дори и никои да ен и бе казал тя започна да разказва.: -Знам всичко няма нужда да ми казвате.Аби спокойно сънувах всичко.Брат ти ...той...той е русото момче от съня ми.Наистина е при Волдемор ...ама тои т.е. Волдемор му е казал ,че ще го пусне само ако ти се предадеш.Ама...оф как беше...а брат ти ще се съгласи и ... . спокоино няма да те предаде просто ще излъжи...ооо ...видях и някаква армия които отиваха при татко за да го освободят сигорно сме били ние .Незнам ох боли ме главата .А сега какво ще правим?-попита Тру като се държеше за главата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 17:42 | |
| - Тру, по-добре седни, изглеждаш ми много уморена. - каза Яна, като се направи място на пейката, за да седне другото момиче, което все още се държеше за главата и си личеше, че много я боли. - Можеш ли пака да ми обясниш съня ти, че нещо не го схванах - продължи Яна след като Тру беше седнала. | |
|
| |
Тру Риддъл Пантера
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 17:55 | |
| -Ох добре.Значи имам способност да сънувам какво ще се случи на следващия ден.И видях,че Волдито е хванал Драко и му казва,че ще го пусне само в замяна на Бела.Драко приема сделката,но всъщност лъже.Защото никога не би предал Бела.Ще получим новината от самия него.Той ще извика Кармен в Тайната стая.Но след разговора ще използваме Опаш,тъй като той е най-страхлив,за да проникнем в щаба и да освободим русокоското.Май общи линии е това.Ааа и трябва да си съберем хора или същества да ни помогнат.-Тру се отпусна на тревата,тъй като много се умори да обяснява пък и главата я болеше страшно много.Погледна небето.-Това е съня и отчасти плана. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 18:13 | |
| - Аха...мисля, че разбрах.... - отговори Яна и се замисли за нещо... | |
|
| |
Тру Риддъл Пантера
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 18:19 | |
| -За какво се замисли Яна-попита Тру -ами вие Кармен ,Бела какво мислите? | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 19:13 | |
| Албена се размърда и излезе от унеса си... Тя напразно се опитваше да се свърже по телепатия 8 брат си... -Какво мисля ли?попита Бела.. -Драко никога не се научи да ме слуша,никога..казах му,когато говорехме онази вечер..казах му,да използва оклумантика,казах му да не действа сам..забога защо е такъв инат... След съня ти вече имам идея какво точно се е случило... Той се притесняваше да забърква нас в това..изсумтя Аби..решил е сам да се разрави с Волдемор,естествено,той без проблеми е проникнал в съзнанието на брат ми и е разбрал това,което го е вълнувало.Единствения начин да засегне чувствата на Драко..да нарани нас.... Незнам какво друго мога да кажа.. | |
|
| |
Тру Риддъл Пантера
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 19:32 | |
| -Ох незнам какво да кажа...ако това беше станало с Кармен щях...щях...ох побърках се .Защо трябваше да сатва?Обещавам ви ще убия абща ми само да го спипам.А ми ти Кармен какво мислиш по въпроса за татенцето и русокоското? | |
|
| |
Кармен Риддъл Пантера
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 19:44 | |
| -Мисля,че е време да организираме всички вампири,върколаци и всичко подобно.Не знам за вас,но според мен трябва да действаме веднага,защото нямаме много време.Драко е в опастност,а и ние не сме на сигурно-това е ясно.Бела,нали можеш да говориш с Гейбриъл?Тру,отиди при Луциан.Кажи му,че аз те пращам.Яна,знаеш къде е най-близкото градче,нали?Отиди там и питай за Ейнджъл.Когато го намериш му кажи всичко,което знаеш.Аз отивам при Грейбек.Ще кажа и на Селена по телепатия.-Кармен скочи на крака и се запъти към гората. | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 20:13 | |
| Изчакайте за момент..получих сигнал от Драко. Момичетата се спогледаха и се учудиха но после забелязаха едри капки кръв да се стичат по белия пръст на момичето...беше пръстена й.В беда е..."Драко,кажи"свърза се с него."Бела слушай внимателно..уддържам положението,незнам къде съм но наоколо има голяма банда върколаци.В никакъв случай не отивайте при Грейбек..това е капан!Бела...Гейбриъл знае как да помогне..трябва да прекъсна връзката.Съжалявам за всичко...."връзката бе прекъсната. Е...поне знаем че жив | |
|
| |
| Заглавие: Re: Самотен ден Сря Апр 04 2007, 20:18 | |
| - Бела, какво...какво става? - попита Яна, с очудено и стреснато изражение. Момичето беше вперило поглед в пръстена на Аби.... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Самотен ден | |
| |
|
| |
| Самотен ден | |
|