Dark Arts Institute
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dark Arts Institute

§ Join the dark side.. §

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Eдна мечтана история

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
$~The Necessary Evil~$
Пантера
Пантера
$~The Necessary Evil~$

Female
Брой мнения : 146
Emploi : death eater
Registration date : 02.04.2007

Eдна мечтана история Empty
ПисанеЗаглавие: Eдна мечтана история   Eдна мечтана история Icon_minitimeНед Апр 22 2007, 22:46

В един хубав, слънчев, летен ден Яна И Аби пътуваха към ЛА... защо ли?
Бяха решили да посетят старите си приятели Майк Шинода и Честър Бенингтън. Момичетат пристигнаха и веднага се отпаравиха към къщата на Майк. Когато пристигнаха, Аби звънна на звънеца. След малко той отвори и погледна момичетата очудено (но си личеше, че си мислеше "Лелеее какви хубавици, тук в Америка няма такива").
- Ооо Майк, здрасти! Помниш ни нали? - каза Яна и погледна сладура в очите.
- Ъъъ да. - отговори той(макар, че в същност не ги помнеше, защото не ги беше виждал, но каза така от очтивост.)
Но за голяма беда точно тогава отнякъде изникна Анна Шинода - жената на Майк.
- Майкъл Кенжи Шинода, кви са тия, с които разговаряш! Аз такива не ги искам! - изкрещя жената с ревниво изражение и тропна вратата под носа на красавиците.
- Няма да се откажем толкова лесно, нали? - каза Аби.
- Да, бе били сме целият път до тук и да се откажем, няма да я стане тая!- отговори Яна и двете преминаха към план Б.
Отидоха до най-достъпният прозорец и тихо се промъкнаха в къщата. Но какво да заварят там...Анна беше точно до прозореца и каза злобно:
- Очаквах да го направите....
Но тя не беше предвидила, че е застанала точно до паръпета на бълкона. Яна пристъпи напред и бутна жената...Аби се изсмя, а другото момиче каза:
- Тя си го изпроси....
После двете продължиха на вътре в къщата, която бе прекрасна... В хола Майк беше седнал на дивана и гледаше ТВ. Когато видя момичетата той каза:
- Как влязохте тук?
- Няма значение - отговори Яна и се усмихна чаровно.
- Е, сега ще можем да поговорим на 6 очи - каза Аби
- Как така на 6 очи...къде е Анна...- каза мъжът като се огледа
- Ееее защо задаваш толкова въпроси... и това няма значение.. не ти липсва много, нали-отвърна Яна
- Хах, права си - каза Майк и се усмихна, както само той може.
-Добре, стига сладки приказки...Майк, моля те заведи ни при Чес... Трябва да го видя.- изрече Аби и се подсмихна.
- А защо трябва да го видите...Мислих, че идвате при мен... - отговори Майк и погледна жално.
- Спокойно и ти ще ни трябваш, и при теб идваме, ама ни заведи при Честър - отвърна Яна и се ухили.
- Добре, де добре, как мога да откажа на чара ти? - каза Майк и се усмихна мило на момичето
- О, повярвай ми, колкото и странно да звучи отказвали са ми много пъти, но това няма значение сега. - отговори Яна и после тримата поеха към къщата на Честър Бенингтън.
Когато стигнаха целта си, пъзваниха. Отвори Саманта - жената на Чес.
- Здрасти Майк, а тези кви са с теб? - попита тя, като в последните и думи личеше нескрита злоба.
- Споко, те са приятелки на мен и Чес. - каза Майк.
- Добре... влизайте - отговори жената и изгледа момичетата презрително.
- А не ние искаме да ви покажем нещо в мазете, уважаема г-жо Бенингтън... - каза Аби и погледна ехидно Саманта.
- Да, така е.- потвърди Яна
- Хм...добре - отговори жената и трите потеглиха надолу.
Когато пристигнаха при мазето Саманта отвори врата, а Аби бързо я будна вътре по стълбите, които бяха мноооооооого дълги. Двете момичета почакаха малко и като се увериха, че Саманта няма да може да се върне, заклюбиха вратата и се качиха горе.
Чес и Майк бяха седнали и си говориха.
- Къде е жена ми-попита Честър и погледна към момичетата ( и при него си личеше, че си мисли "Лелеее какви хубавици, тук в Америка няма такива" )
- Много питаш, не ти липсва нали? - отговори Аби и се усмихна.
- Опрезелено... Някога казвали ли са ти, че си много хубава - каза Чес
- О, мерси...Много си мил - отвърна Аби.
Иииииииии...Какво стана на края.....
След 2 дни по всички вестници и списания пишеше за най-готината двойна сватба на всички времена-свадбата на Майк с Яна и на Честър с Аби. И така вече двете момичета станаха Албена Бенингтън и Яна Шинода.

The End, Happy End!Very Happy

П.П. Тази историйка измислихме вчера с Аби, с надеждата някога да стане истина (което естествено е невъзможноCrying or Very sad Wink ).
Върнете се в началото Go down
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female
Брой мнения : 1236

ПисанеЗаглавие: Re: Eдна мечтана история   Eдна мечтана история Icon_minitimeПон Апр 23 2007, 20:23

Таке то още нещичко.

Един хубав ден..аз и Яна си пишем по скайп..и както си ховорехме се сетих за Мйк и Честър..и си викам я да видим..
-Яна,искаш ли да ги потърсим в скайп,предложих малко неубедено аз!
-Ок-отвърна ми Яна.
Написахме всичко и накрая ни се появи един потребител със същите данни като Майк...
-Това е той!!!зарадваха се момичетата

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

След около седмица зактрупаният с работа Майк се сети да пише на момичетата,които го бяха засипали с комплименти имолби да им отговори.
Поговориха си и изведнъж Майк зачезна.
-Къде ли е? питаха се взаимно момичетата..
Мина се около половин час и "Майк" се завърна!
-Къде беше..липсваше ми!!каза Яна с доволен глас и радостна,че Майк Шинода пак беше онлайн.Изведнъж той направи конферентен с двете момичета и те бяха на седмото небе..но,както винаги има едно голямо НО..

-Ква си ти бе?Илиментарно възпитаниии немаш..прозвуча отвратителен глас от другата страна на микрофона..
Бела и Яна си пратиха взаимно едно опулено човече.
Бела проговори.
-А ти по-селски не можа ли да го кажеш?!при което двете момичета се ухилиха.
-Слушайте ся ко ша ви кажа..я съм Анна Синода..вий с моят Майкчо..работа немате..инак чеядете тупаника.
Аби и Яна едвам сподавяха смеха си..но последнта фраза толкова ги впечати,че не издържаха..

-И молиа..моли..таквиз да ги немаме..я може кецава да съм ма я си го обичам... и..мен ми е посветил най-готината песен ЛинкинГ парковА..Just like heroine..и я му сготвих шкембе чорба!!!
При думите на Анна двете момичета ева не се пръснаха от смях,когато кикотът утихна те опулиха очи..Анна Шинода..жената на един от най-желаните мъже бе включила камерата си...
При вида и момичетата идздадоха само едно
-Уууха..и посля бляяяк
Тя беше типична Амеликанка..страдаща от затлъстяване,с отпусната кожа и мазна коса..както и пожълтяли зъби,по които личеше следа от храната й..
-Какли я целува той?пошушна Аби тихичко на Яна.В този момент се чу оглушителен трясък и раздиращ вик..сякаш на бабичка,която я обират в тролея Smile
Майк беше съборил бедната Ана от стола и я бе заключил в стаята за гости откъдето тя жалостно викаше..

-Знаете ли..не я целувам.. каза той и се усмихна както той умее..
Аз само вас двете мога да целувам..
При думите му дори да не се виждаха момичетата знаеха всяка за себе си какво се случва с другата..страните им бяха поруменели и те се бяха замечтали..
Изведнъж Яна каза....
http://fencingcska.7.forumer.com
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Eдна мечтана история   Eдна мечтана история Icon_minitimeПон Апр 23 2007, 21:45

Ахахаа...разхили се Албена..тя да не иска да си играят на сумо Smile нали ги знаеш там кфи гащати дебелаци са.
Всички се засмяха.
-Скооро жените на двамата звезди ги изместиха поради познатото ви ревъзходство и започнаха да псуват момичетата..

-Нема пипаш мужу ми..я че ти кажем..ка побарам тоягата ет паса овцете..тез парички знаиш падат от нибето..знам ви аз у Бългерия немате убави муже че дошли наште да крадат!викаше Ана
-Майни са ма гуцо,обърна се по-злобната Саманта.

.Тъй..молиа към мене вниманииту..муж ми Честир знаиш ли го де е що е..тоз братле не ви го препоръкам шото мноу злобей..парита си ние дава..па и да спи с мен нееще..ба...па въй..клечави кокалиести немате форми ваобщие!
И така двете започнаха да нареждат а момичетата се заливаха от смях после...
$~The Necessary Evil~$
Пантера
Пантера
$~The Necessary Evil~$

Female
Брой мнения : 146
Emploi : death eater

ПисанеЗаглавие: Re: Eдна мечтана история   Eдна мечтана история Icon_minitimeПон Апр 23 2007, 21:47

- E, Майк много си мил... Само да те питам ти що си се оженил за Анна...
- Оооооо, не питай, тя ме принуди на сила! Заплаши, че ще избие семеъството ми, а както вие знаете, аз държа на близките си! - отговори Майк
- Предполагах, че е нещо такова! - каза Аби.
Точно тогава, Майк добави още някакйв абонат със странно име.
- Здравейте! - каза той.
- Ъъъ кой си ти? - попита Яна плахо.
- Това е Чес...сещате се нали? - отговори Майк
При това и двете момичета ахнаха.
- С него имаме една изненада за вас....Ще направим концерт в България, а вие ще сте при VIP гостите.
- Лелеееее, вие сте страхотни!!!!!! - казаха момичетата в един глас.
- Ами... да, мерси - тръгна да казва Честър, но после изведнъж, той извика - СТИГА БЕ!!!!! ЩЕ ПРАВЯ КАКВОТО СИ ИСКАМ! НЕ СИ МИ ШЕФ!!!!!
След това той изчезна от конферентния разговор....
- Какво стана? - попита Аби
- Ами, не знам, но предполагама, че има един отговор - Саманта.
- Ъъъ, това не е ли жена му...? - попита Яна плахо.
- Да, миличка, и тя като Анна го принуди да се ожени за нея, само че там му е по-трудно да и се противопоставя, защото тя е тежка категория - тежи 250 кг....., Анна е само 190... Но, споко де сигурен съм, че скоро ще я разкара!........

Тва е между двете на Аби..от много акъл обърках нещата, сори
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Eдна мечтана история   Eдна мечтана история Icon_minitimeПон Апр 23 2007, 22:07

После Честър измести жена си като я фрасна с един тиан..ама..не си мислете къв да е-ЖЕЛЕЗЕН!
Той седна и коро и Мйк се появи и започчнаха да ги имитират..

Честър:
-Ам той много зъл..ние си дава паритие..и с мен ние ще дъ спи.
Епа женичкие..ако на земята се намери някой да спи с тебе...

скоро и Майк заимитира..
-Нема да пипуш мужу ми..

Засмяха се но скоро сумистките бяха бек гейн.
На Майк му се наложи да избие няколко зъба на жена си за да не се раздрънкап пред възлюбените и да изброи всичките му видове боксерки и слипове :д
Честър пък беше съборен на пода в хватка от професионалното сумо!

-Ау..остави ме!ПУСНИ МЕ!чуваше се неповторимият глас на вокалът на ЛП.накрая той изпълзя изпод жена си и седна на компътъра..беше я завързал защото иначе щеше да му се пречка.

Те заговориха весело..докато чудовищата не се върнаха.

Чу се тропот...двете почнаха да викат силнооо.
Хайде да излезем някъде навън написаха едновременно двете момчета тъй като вече нямаше как да се чуват и прекъснаха разговора.
-Прието-казаха на мига момичетата и се разбраха къде и кога да се чакат..
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Eдна мечтана история   Eдна мечтана история Icon_minitime

Eдна мечтана история
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Dark Arts Institute :: Изградете личността си :: Истории-
Идете на: