Да на мисия съм..но веднага разбрах чрез пръстена ми(при което тя показа на сестра си дин пръстен на рода Блек какъвто втори няма..той представляваше черна,посребрена змия,увита около пръста и до нокътя,която се извиваше..)
Няямаше как да не се магипортирам веднага..и добре че го сторих..сигурна съм,че и ти щеше да се справиш
Драко бавно дойде в съзнание и се подпря като понечи да се изправя.
-Драко,нали ти казах,полежи-каза спокойно Бела.Имаш нужда от почивка за да възвърнеш енергията си.
-Бела,отново ти дължа живота си-каза сериозно русокоското.
Бела го погледна и стана за да отиде при него но отново залитна.
Тя приклекна до него и го хвана за ръката.
-Ето..започна той,сега заради мен и непредпазливостта ми ти страдаш..не трябваше да ми помагаш.
Бела го изгледа много строго но после се смекчи.
-Драко,добре съм..спокойно.А и тези глупости да съм те оставила и тем подобни не скам да ги чувам..нали знаеш колко те обичам-и тя го погледна въпросително.
Вместо отговор момичето беше задушено от силна братска прегръдка.
-Аби..ти си единствения човек,на когото държа и когото истински обичам.Толкова е силна връзката между нас..каза момчето.
-Така е,Драко,така е..
-Не..да не разберете погрешно аз..много харесвам Яна и Кармен,Кийра,Тру..просто това есестра ми..и нащата връзка епо-дълбока и особен..а и бела се грижи за мен от малък..заедно сме минали през толкоа неща-каза той обърнат към Кийра-момичето му кимна.
-Бела се изтръгна от прегръдката и погледна брат си в очите..
-Драко искам да те перудпредя да внимаваш много за напред..виждаш,че не е безопасно.
-Добре,обещавам-отвърна той и Бела го отпрати към спалнята да си почине ида поспи.
-Ох Кийра..много ми е тежко..ако Драко разбере че не сме от една майка ще бъде съсипан..естествено нищо няма да се промени но ще се чувства сам..а ми е неприятно да преълчавам..
А тази мисия..започна момичето но не можа да продължи...