Dark Arts Institute
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dark Arts Institute

§ Join the dark side.. §

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female
Брой мнения : 1236
Registration date : 02.04.2007

~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко Empty
ПисанеЗаглавие: ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко   ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко Icon_minitimeСъб Апр 14 2007, 14:21

Някъде в безкрая..в самият център на вечността..обвит от тайнствена мъгла и разположен на най-високата скала,се намира замъкът Ноир Енж.
Замъкът е притежание на родът Блек отдавна и като наследници на Малфой-Блек сестрата и брата получават замъка и го обзавеждат по свой вкус.
Величествената постройка сякаш е кацнала на стръмната скала..от двора и розовата градина се открива гледка към океанът,който мие склоновете на скалата.
Портата е голяма и сребърна и никой не би могъл да влезе без уникалният ключ върху който еиздълбано БЛЕК.
В градината е пълно с бели,червени,черни,розови и жълти рози..те са наредени в спирала и се реливат..сякаш се поделят на сектори а между тях лъкатуше тясна пътечка по която продължи ли отиваш в двора..входът е една каменна врата ,която е обградена от увивни растения.Ето го езерцето в което плуват водни лилии.Тревата е окосена и свежа има всякакви дървета и пейки..
А ето го и замъкът..не случайно получил името си (в превод черен/тъмен ангел).
Страничните му кули ,в които се намират спалните на Драко на север и на Бела на изток имат формата на гигантски крила а самият замък е с прекрасно изваяна структура и прилича на неземен ангел.
Стаите вътре са прекрасни,всичко е от бял мрамор с черни уреди и мебели.
По мраморните стълби нагоре има поставени лостове с ангели.От полилеите висят диамантени спускащи сеполилеи растения се намират във всяко кътче на замъка.
Е..приятен престой!
Върнете се в началото Go down
http://fencingcska.7.forumer.com
Кийра Лестранж
Пантера
Пантера
Кийра Лестранж

Female
Брой мнения : 60
Registration date : 04.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко   ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко Icon_minitimeСря Апр 25 2007, 19:05

По пътеката към замъка бавно вървеше фигура с дълга манития и качулка. Когато стигна до портата тя извади ключ, на който се виждаха издълбани буквите Блек. Вратата бавно се отовори. Фигурата продължи напред и след малко стигна до самия дворец. Качулката се изниза и се подадоха дълги къдрици. Това беше Кийра Лестранж. Тя отново извади ключа, след което влезе вътре.
Тук беше топло сравнение с ветъра навън. Стаята, в която се намираше момичето беше прекрасна. От лявата си страна Кийра видя голямо черно огледало. Тя не мобжа да разгледа повече, защото в същия миг мислите и бяха прекъснати от ...
Кийра Лестранж
Пантера
Пантера
Кийра Лестранж

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко   ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко Icon_minitimeСря Апр 25 2007, 21:56

... внезапен шум на втория етаж. Момичето се затича по стълбите. В къщата имаше някой ... и той не бе канен. Задъхана Кийра се изкачи на втория етаж. Тя видя фугура, която се скри зад ъгъла на коридора. В същия миг от стаята на Драко се чу отчаян вик. Момичето хукна натам и отвори вратата. На земята стоеше Драко. Кийра се втурна към брат си ... не знаеше какво да прави. Беше сама ... момчето едва дишаше. Тя седна до него и взе главата му в коленете си. До него имаше обърната чаша с вино. Кийра я разгледа по внимателно - беше отрова. Момичето се изправи бързо и отиде до долния етаж, където семейството държаха нужните им неща за отварите, след което бързо се върна при Драко. Той беше в безсъзнание. Кийра натъпка противоотварата в устата му. Изминаха няколко мига, които и се струваха безкрайни ...
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко   ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко Icon_minitimeЧет Апр 26 2007, 17:33

В този миг собственичката,наследила замъка влезе в стаята на брат си.
Бела беше мрачно и по лицето й се бе изписало притеснение.
Тя даде знак на Кийра да се отдръпне.Взе от сестра си чашата и я огледа..
-Даа..същата Жива смърт,която едва не погуби Кармен..поклати глава момичето и настроението й се подобри..тя се усмихна и приклекна до Драко.
Кийра се стресна..какво ли й ставаше на Бела.
-Бела,ти да не би..ти ли го направи?попита момичето.
Бела се обърна с изумен поглед и каза с непоколебим тон
-Не разбира се,ти сама знаеш колко го обичам..от деца винаги сми си грижили един за друг..
-Да,вярвам ти..просто се учудих защо се усмихна..
-Хм Smile усмихна се Бела..може би защото първо знам какво даправя в такъв момент..второ знам кой го е направил и ще си получи заслуженото.
Без повече приказки и без да губи ценно време Бела извади от мантията си джобно ножче.
Опипа пулса на Драко и извади магическата пръчка..направи заклинание,с което затопли Драко,който беше премръзнал и слид това сряза ръката си..по бялата кожа на момичето рукна струя бистра,алена кръв.Момичето подпря главата на Драко и допря ръката си до устните му..когато нужното количество кръв изтече Драко се размърда и дойде в съзнание..понечи да говори но Бла сложи пръст на устните му..
-Замълчи,после ще говорим и вичко ще ти обясня..
Бела тръгна да се изправи но залитна от загубата на кръв.Кийра я хвана за ръката и я удържа.
-Благодаря,каза бела и мило се усмихна.Ще ми направиш ли един портокалов сок за ободряване?
Кийра Лестранж
Пантера
Пантера
Кийра Лестранж

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко   ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко Icon_minitimeЧет Апр 26 2007, 20:40

Разбира се - каза вече по-спокойна Кийра, но все пак погледна подозрително сестра си - Мислех, че си на мисията в Годрик Халоу ... какво стана?
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко   ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко Icon_minitimeПет Апр 27 2007, 17:37

Да на мисия съм..но веднага разбрах чрез пръстена ми(при което тя показа на сестра си дин пръстен на рода Блек какъвто втори няма..той представляваше черна,посребрена змия,увита около пръста и до нокътя,която се извиваше..)
Няямаше как да не се магипортирам веднага..и добре че го сторих..сигурна съм,че и ти щеше да се справиш Smile
Драко бавно дойде в съзнание и се подпря като понечи да се изправя.
-Драко,нали ти казах,полежи-каза спокойно Бела.Имаш нужда от почивка за да възвърнеш енергията си.
-Бела,отново ти дължа живота си-каза сериозно русокоското.
Бела го погледна и стана за да отиде при него но отново залитна.
Тя приклекна до него и го хвана за ръката.
-Ето..започна той,сега заради мен и непредпазливостта ми ти страдаш..не трябваше да ми помагаш.
Бела го изгледа много строго но после се смекчи.
-Драко,добре съм..спокойно.А и тези глупости да съм те оставила и тем подобни не скам да ги чувам..нали знаеш колко те обичам-и тя го погледна въпросително.
Вместо отговор момичето беше задушено от силна братска прегръдка.
-Аби..ти си единствения човек,на когото държа и когото истински обичам.Толкова е силна връзката между нас..каза момчето.
-Така е,Драко,така е..
-Не..да не разберете погрешно аз..много харесвам Яна и Кармен,Кийра,Тру..просто това есестра ми..и нащата връзка епо-дълбока и особен..а и бела се грижи за мен от малък..заедно сме минали през толкоа неща-каза той обърнат към Кийра-момичето му кимна.
-Бела се изтръгна от прегръдката и погледна брат си в очите..
-Драко искам да те перудпредя да внимаваш много за напред..виждаш,че не е безопасно.
-Добре,обещавам-отвърна той и Бела го отпрати към спалнята да си почине ида поспи.
-Ох Кийра..много ми е тежко..ако Драко разбере че не сме от една майка ще бъде съсипан..естествено нищо няма да се промени но ще се чувства сам..а ми е неприятно да преълчавам..
А тази мисия..започна момичето но не можа да продължи...
Кийра Лестранж
Пантера
Пантера
Кийра Лестранж

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко   ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко Icon_minitimeНед Май 06 2007, 23:03

Кийра погледна стреснато сестра си.
- Какво искаш да кажеш с това ... не можа да продължи. Да не се е объркало нещо?
Бела погледна крадешком към Драко и с това показа, че не иска да говори пред него в момента , защото е прекалено изтощен и не трябва дасе тревожи. В същия миг Драко се опита да стане и се залюля.
- Драко ... прекалено си слаб. - каза нежно Кийра като едва не се издаде, че му е сестра. - Ето вземи още от тази отвара. Момичето подеда един голям бокал, след което помогна на момчето да отиде до кревата. След около една-две минути Драко спеше непробудно. - Е ... сега кажи - каза Кийра и погледна тревожно сестра си.
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко   ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко Icon_minitimeПон Май 07 2007, 20:07

Бела вдигна поглед и поклати огорчено глава..
Да,мога да кажа че мисията се обърка..поради намесата на хора,които не съм подозирала,че ще ми се бъркат..но това,разбира се не е краят,мисята ми продължава скоро но не в Годрик Холоу..а много по далече..близо седмица няма да ме има..а ми е много неприятно да се занимавам с това..защото,защото познавам и двете момчета и двамата са ми приятели..

А с Драко стават ужасни неща...усещам го неспокоен..промълви Бела."Дали е нормално?"-питаше се.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

След мисията на Бела двете момичета отново стояха в тази стая на замъка...
-Ох,Кийра видя ли..това е усещането ми,че на някой близък ще му се случи нещастие..още тогава усетих промяната в Драко,вероятно се е притеснявал за мен..незная..но ..знаеш..мисията ни с Кармен ни изпрви пред истинско изпитание..той м откри..тръгнал е с Касиди Рукууд..предполагам я познаваш по име..дружи със Саманта..станале жизнен вампир и какво ли още не..сякаш не е същия човек........но няма да оставя нещата така..каза Бела и се замисли...

(ПП. за да видиш какво ствава отиди на в гората на преследването)
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко   ~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко Icon_minitime

~Ноир Енж~ величествения замък на Албена и Драко
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Dark Arts Institute :: Изградете личността си :: Дом-
Идете на: