Dark Arts Institute
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dark Arts Institute

§ Join the dark side.. §

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Кандидатура за "Полет на смъртта"

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female
Брой мнения : 1236
Registration date : 02.04.2007

Кандидатура за "Полет на смъртта" Empty
ПисанеЗаглавие: Кандидатура за "Полет на смъртта"   Кандидатура за "Полет на смъртта" Icon_minitimeВто Апр 03 2007, 17:05

Първи етап:
предупреждение...
Like a Star @ heaven За да станете един от на-близките на Волдемор трябва първо да знаете,че винаги ще сте изложени на риск и към вас ще има много високи изисквания.Също така не трябва да се съмнявате,че ако не спазвате правилата или господаря се усмни във верността ви ви очаква най-малкото затвор ако не.смърт!
Ако се решите да се подложите на тази опасност отговорете на следните въпроси:

Втори етап:
въпросите..
Like a Star @ heaven 1.С колко оценявате верността си към Лорда?
Like a Star @ heaven 2.Сигурен ли сте,че сте достатъчно добър магьосник за да се справяте с препоръките на Волдемор?
Like a Star @ heaven 3.Готов ли сте да направите всичко за да му угодите?
Like a Star @ heaven 4.Страхувате ли се от нещо или от някого?Споменете от кого/какво.
Like a Star @ heaven 5.Искате ли да сте един от най-близките смъртожадни на Черния Лорд и защо?
НЕ ДАВАЙТЕ ДВУСМИСЛЕНИ ОТГОВОРИ!

Трети етап:
моето мнение по въпроса...
Like a Star @ heaven Ако отговорите ви сочат,че сте достойни да станете членове на организацията няма да ви спра...
Но ако дори един въпрос поставя верността ви под съмнение тогава..Evil or Very Mad
Върнете се в началото Go down
http://fencingcska.7.forumer.com
Кармен Риддъл
Пантера
Пантера
Кармен Риддъл

Female
Брой мнения : 384

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за "Полет на смъртта"   Кандидатура за "Полет на смъртта" Icon_minitimeВто Апр 03 2007, 19:14

1.С колко оценявате верността си към Лорда?С най-голямото число на света.
2.Сигурен ли сте,че сте достатъчно добър магьосник за да се справяте с препоръките на Волдемор?Разбира се.Аз съм една от най-добрите!
3.Готов ли сте да направите всичко за да му угодите?Да.
4.Страхувате ли се от нещо или от някого?Да,страхувам се.От самата себе си.Защото ние самите сме си най-големия враг.
5.Искате ли да сте един от най-близките смъртожадни на Черния Лорд и защо?Разбира се,че искам.Защо искам ли?Защото умея много повече неща от колкото много други хора и мисля,че ще съм му от полза.Не,че няма да правя някои от нещата по моя си начин,но все пак аз съм в "Пантарен".
http://deatheaters.justforum.net/portal.htm
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за "Полет на смъртта"   Кандидатура за "Полет на смъртта" Icon_minitimeВто Апр 03 2007, 19:59

Честито,одобрена си,скоро ще ти бъде разрешен достъп до Полет на смъртта!
Кийра Лестранж
Пантера
Пантера
Кийра Лестранж

Female
Брой мнения : 60
Registration date : 04.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за "Полет на смъртта"   Кандидатура за "Полет на смъртта" Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 17:52

1.С колко оценявате верността си към Лорда? Верността към Черния Лорд не се измерва с цифри ... тя е безгранична ...
2.Сигурен ли сте,че сте достатъчно добър магьосник за да се справяте с препоръките на Волдемор? Ако не бях, нямаше да се ползвам гордо с името си!
3.Готов ли сте да направите всичко за да му угодите? Да ... Също като майка ми аз съм готова да жертвам живота си ...
4.Страхувате ли се от нещо или от някого?Споменете от кого/какво. Не
5.Искате ли да сте един от най-близките смъртожадни на Черния Лорд и защо? Ако не исках нямаше въобще да бъда смъртожадна, а пък още по-малко да членувам тук. Защо ли ... защото подкрепям идеите на Черния Лорд и владея много неща, които могат да му бъдат полезни ...
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за "Полет на смъртта"   Кандидатура за "Полет на смъртта" Icon_minitimeСря Апр 04 2007, 21:02

Напълно подходяща..притежаваш хъса на леля ми!
Ще ти бъде позволен достъп но няколко часа!
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за "Полет на смъртта"   Кандидатура за "Полет на смъртта" Icon_minitimeСъб Апр 14 2007, 15:55

1.С колко оценявате верността си към Лорда?

Ами верността ми е неизмерима въпреки че съм човек със собствено мнение и силен характер.Не винаги се подчинявам но не съм склонна към измяна.

2.Сигурен ли сте,че сте достатъчно добър магьосник за да се справяте с препоръките на Волдемор?

Мисля,че отговорът на този въпрос сам проличава.Досега съм се справила с толкова трудности и предизвикателства,че смея да твърдя съм една от най-добрите магьосници съществували някога.

3.Готов ли сте да направите всичко за да му угодите?

Ами готова съм да направя всичко стига всики да си знае интересите и да знам че както той може да разчита на мен,така и аз на него.

4.Страхувате ли се от нещо или от някого?Споменете от кого/какво.
Не,не се страхувам от никого..понякога се случва да се страхувам заради близките и приятелите си но иначе не..
Нищо не може да ме спре и уплаши.

5.Искате ли да сте един от най-близките смъртожадни на Черния Лорд и защо?

Да,искам.Първо защото споделям някои негови идеи и второ,за всеки тъмен магьосник ечест да е в този кръг.
Другата причина ще запазя за себе си.
kykah
Пантера
Пантера
kykah

Брой мнения : 41
Registration date : 07.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за "Полет на смъртта"   Кандидатура за "Полет на смъртта" Icon_minitimeЧет Май 10 2007, 14:20

1.С колко оценявате верността си към Лорда?-с милиони
2.Сигурен ли сте,че сте достатъчно добър магьосник за да се справяте с препоръките на Волдемор?-ествено аз съм най добрата
3.Готов ли сте да направите всичко за да му угодите?-Да
4.Страхувате ли се от нещо или от някого?Споменете от кого/какво.-не мисля че се страхувам от нещо...
5.Искате ли да сте един от най-близките смъртожадни на Черния Лорд-Да искам.Защото възгледите ни за нещата си приличат.
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за "Полет на смъртта"   Кандидатура за "Полет на смъртта" Icon_minitimeЧет Май 10 2007, 20:33

С гордост те обявявам за член на ордена Smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за "Полет на смъртта"   Кандидатура за "Полет на смъртта" Icon_minitime

Кандидатура за "Полет на смъртта"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Dark Arts Institute :: Въведение в Черните изкуства :: Кандидатирай се..-
Идете на: