Зажаднели за хлад..те нямаха търпение да заплуват из студените води.
Засилиха се и на три скочиха в басейна..и двамата бяха стройни,хубави и изключително добри и грациозни плувци затова бързо събраха всички погледи..Те се гмъркаха,потапяха,правеха обиколки на басейна,скачаха..пускаха се по пързалкит а после като малките деца започнаха да се давят.. прекараха 3 часа без да излизат от водата но не усещаха умора и студ.
Когато им омръзна те решиха да отидат към по-плитката част зад пещерата,където имаше по-малко хора за да си поговорят и да починат..там водата беше топла.
Отидоха и се спряха до една скала.Тй я изгледа и каза
-Казвал ли съм ти,колко си красива..
-Ммм..я да видим..скоро не,но иначе хиляди пъти-тя му се усмихна доволно.
-Как съм го пропуснал.
Момичето сви рамене.-И аз отдавна не съм ти казвала колко много харесвам плочките ти,и тя плъзна ръка по релефния му корем.На него му беше приятно..
-Бела,съжалявам че нямаше начин да излизаме и да се виждаме само двамата...недовърши понеже тя допря дългото си пръстче до меките му устни ..гледаха се влюбено и нежно..той тръгна към нея да я целуне но тя се потопи под водата му се усмихна закачливо...хвани ме,ако можеш.
Виктор бързо я хвана и се целунаха страстно..
-Знаеш ли..усещам че си гладна,да идем до ресторантчето а после ще поиграем воден волейбол.Как ти се струва идета попита после той.
-Брилянтна
усмихна му се от своя страна тя.
И така излязоха,треперейки,прегърнаха се и намятайки хавлиите тръгнаха към ресторанта за да хапнат.