Dark Arts Institute
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dark Arts Institute

§ Join the dark side.. §

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

В центъра на селцето

Go down 
АвторСъобщение
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female
Брой мнения : 1236
Registration date : 02.04.2007

В центъра на селцето Empty
ПисанеЗаглавие: В центъра на селцето   В центъра на селцето Icon_minitimeЧет Апр 05 2007, 17:27

Там се намират много кафенета и изоставени къщи,половината от които са убежище на Тъмни магове а до останалите никой не смее да се приближи защото са прокълнати.
Върнете се в началото Go down
http://fencingcska.7.forumer.com
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: В центъра на селцето   В центъра на селцето Icon_minitimeПет Апр 20 2007, 19:17

Отидоха в центъра.Бела преодоля първоначалния си негативизъм и реши да се отпусне доколкото й бе възможно.Разхождаа се имаха много да говорят..избягваха болезнениете теми и много се смяха но дойде време и за сериозният разговор.
§ Албена Малфой §
Admin
Admin
§ Албена Малфой §

Female

ПисанеЗаглавие: Re: В центъра на селцето   В центъра на селцето Icon_minitimeПет Апр 20 2007, 19:25

Бела искам да участвам в мисията,знам какво ще кагеш но искам..имам толково да му връщам,ще помогна и на вас..включете ме моля те!!!
Разбирам..вярвам,че можеш много да помогнеш.Обещавам да говоря за това с Кармен!

Мина се още време и двамата тръгнаха да се разделят.Това се оказа най-странният момент.Стояха мълчаливо насред площада и се гледаха
-Мисля,че ако сега си тръгна,няма да те видя отново..
-Твърде е възможно,отвърна Бела и свали поглед.
-Не ме изоставяй мля те,знам колко болка ти причиних иколко си плакала заради мен..жестоко се разкайвам..сега бих предпочел да умра отколкото да суе подчиня на волята на баща ми..
Тя го гледаше и с всяка следваща дума разбираше,че чувствата още са живи някъде вътре..и сега се пробуждат.
-Недей,Бела,не казвай Сбогм а асмо довиждане..
Дори приятелството ти ми стига,за да се чувствам жив..с това той завърши а тя бе непосилна да говори затова само кимна и пристъпи напред.
Доближи се до Чест иго целуна,като горещите й сълзи на отчаяние и стара болка докоснаха лието му.
Когато разделиха устните си тя каза
-Прощавам ти..ще направя всичко възможно да се видим пак..при сведения за мисията ще те потърся..разбери,ще се помъча да поддържаме някакви отношения..тя се усети че започва да говори глупости и безсмислици,затова само му помаха и бързо пое в посока Емерал.
Той остана да стои известно време там и да превърта денят на лента и да мисли,че това е най-хубавото нещо,което дори не е мечтал да му се случи.След това се ободри,макар дазнаеше,ч между него и Бела никога нямаше да има нещо повече..нямаше да е като преди и за всичко..бе виновен той..не виновният бе Волдемор и скоро щеше да си плати..Честър сложи качулката си и пое в обратна посоа.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: В центъра на селцето   В центъра на селцето Icon_minitime

В центъра на селцето
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите