Dark Arts Institute § Join the dark side.. § |
|
| Чистокръвните-Тайната стая | |
| | Автор | Съобщение |
---|
§ Албена Малфой § Admin
Брой мнения : 1236 Age : 32 Localisation : Somewhere I belong.. Registration date : 02.04.2007
| Заглавие: Чистокръвните-Тайната стая Сря Апр 04 2007, 10:51 | |
| Албена влезе в стаята като за да успее поряза ръката си и я потърка в една тухла и на мястот й се появи ключалка...тя извади голям,стар ключ принадлежал на дедите й и го пъхна в ключалката,скоро вратата проскърца и се отвори.Бела влезе...беше студено..тя затвори след себе си и се свърза с телепатия с леля си Белатрикс-Лельо,ела тук при първа възможност,вместо отговор се чу някакъв писък,жената от другата страна прекъсна връзката и се опита да проникне в съзнанието на племенничката си за да си спести посещението но Бела беше много опитна и рязко затвори съзнанието си.-Не мога да повярвам,мислеше си тя,та тя самата ме обучаваше да правя това,а хората са казали,че ученика става по-съвършен и от учителя..Бела се усмихна,седна на килимчето пред статуята на накакво дърво и се вгледа.Скоро откри че в това дърво са преплетени 7 други дърва а именно-родословните дървета на най-известните и мощни черни честокръвни родове...тя без изненада видя името Блек и Малфой в дървото,различаваха се още Лестранж,Риддъл,Ейвъри,Снейп и Рукуд..те,разбира се не бяха единствените,но бяха най-добрите из сред всички.През времето,докато чакаше леля си момичето изуаваше статуята.Ето,че след около час,Белатрикс дойде и отметна мантията си.Красивата леля се приближи и прегърна племенничката си-Видам-каза,че доста добре си възприела уроците ми -Момичето бе видимо доволно..и не само това лельо..вече съм достатъчно подготвена дори за смъртожадна..имам всестранни и до съвършенство владени умения.Лелята ес гордееше -Защо се забави,попита Албена -Имах работа с вампирите...но хайде казвай,прекалено съм заета,едвам отделям време... -Искам да те питам за Виктор..как е той? -Пак ли онова наивно момче..добре е как да е,само ме разпитва за теб..и не вярва че не съм информирана...разказах му за някои твои способности и той се изуми.Това ли е? -Не..не разбира се...лельо как е лорда? -Нещо е раздразнен и го изкарва на нас..но незнам причините..стига съм издавала информация. -Как е Драко,Бела? -Добре е,под контрола ми -Радвам се,мързелят му пречи да се развива и е много по-неспособен от теб ад се защитава,тъй че дръж го под око..говори се че лорда има нова задача за него..(Преплетените семейства Блек,Малфой и Лестранж никога не наричаха Волдемор "господаря") -Не-каза твърдо Бела,не е готов,наблюдавам го -проблемът е,Бела,че никой не го пита...добре че и ти не си замесена -Момичето се замисли и каза мъчително-Бих се разменила за него,знаеш колко обичам Драко.. -Времето ще покаже..майкати и баща ти ти пращат поздрави и на Драко..е ще вървя -Лельо,извика съвзелата се Бела в последния момент,предай на Вик..и тя запецна..мълчанието се проточи иБелатрикс каза -Дааа. -Кажи му,че го обичам и че няма повод за притеснение,всичко е планирано -Ясно,няма да питам какво,защото достатъчно добре те познавам и знам,че няма да ми кажеш.Лелята помаха и се магипортира обратно там,от където бе дошла -А дали ме познаваш толкова добре мислеше си Бела... Тя стана и излезе от стаята потънала в мисли..незнаят на какво съм способна,мислеше тя... ----------------------------------------------------------------------- Аблена Малфой | |
| | | § Албена Малфой § Admin
Брой мнения : 1236 Age : 32 Localisation : Somewhere I belong.. Registration date : 02.04.2007
| Заглавие: Re: Чистокръвните-Тайната стая Сря Апр 04 2007, 10:52 | |
| Кармен вървеше бавно и уверено към Тайната стая.Не се страхуваше от предстоящата среща,но все пак бе нервна.Чудеше се дали не беше по-добре да вземе и Тру.Все пак това касаеше и нея."Не,този път не.Може би някои от следващите срещи,ако има такива."Момичето отиде до една тухла и прегризвайки си една от вените използва кръвта,за да я намаже на тухлата.От там се подаде голям,стар ключ и тя го сложи в ключалката и отвори вратата много бавно.Усещаше се,че вече има някой там. -Закъсня!-оабиде се този някой.От гласа му "карамелчето" разбра,че е бесен,но това нея не я засягаше. -Е,и?Няма да ми е за първи нито за послдене път.Свиквай.-Тя затвори врата и видя черна качулата фигура обърната с лице към нея,но лицето и не се виждаше.Облегна се на стената и се загледа в човека пред нея.-Защо ме извика тук? -Не може ли да поискам да видя дъщерите си?Макар че нещо не виждам Тру!-Лорд Волдемор свали качулката си и погледна отегчената си дъщеря,която беше се загледала в стълба срещу нея. -Няма и да я видиш докато аз не реша!Отдавна нямаш власт над мен и нея,татко.Сега аз определям дали ще се виждаш с нея и кога.Пък и ние не сме от подлизурковците ти,защото повечето са точно такива. -Нима,а дъщеря ми е на страната на един мътнород!-Той здраво се разбесня. -А ти какъв си?Да не би да си чистокръвен,а?-Кармен беше започнала да избледнява.Явен знак всичко живо да изчезва от очите и,ако не иска да пострада.-Нима си мислиш,че не зная?!Я стига преструвай се пред друг,но не и пред мен! -Това ми каза и майка ти,когато се запознахме.-гласа му бе станал по-спокоен и тих.Тя също се успокои.-Всъщност дойдох тук,за да видя теб и Тру,за да разбера що за хора сте станали.Ти определено си и одрала кожата и характера.Тя бе абсолютно същата.Темпераментна,правеше всичко с много страст и любов и никога не се отказваше от това,което смяташе за правилно. -Май много си я обичал?-баща и я погледна и кимна. -Тя беше единствения човек на света когото съм обичал.След като тя изчезна не можех да живея повече така.... -...и така стана гадняр №1 в световната магическа класация на маговете-гадняри.-Двамата се спогледаха и се засмяха.Харесваше му,че момичето не се боеше.Ако беше друг това щеше да го вбеси,но точно това му хареса в нея.Тя самата не можеше да повярва,че стой тук и се смее с баща си,а до преди 5 минути искаше да го убие,заради Виктор и Бела,заради майка си,заради ада,който наричаше живот.Чувстваше се спокойна и и беше добре.-Трябва да тръгвам,за да оправям кашите ти. -Имаш впредвид историята с брат ми?!Кармен,не се меси там,ако не искаш да пострадаш.-изведнъж гласа му стана строг и повелителен,което беше голяма грешка. -Нима!А защо си мсилиш,че ще стоя настрана?Няма,чуваш ли,няма да ти позволя да съсипеш живота и любовта им.НЯМА!-Цялата беше напълно бяла,което означаваше,че е вбесена до краен предел.Тя се оттласна от стената и излезе като тръшна вратата зад себе си. -Абсолютно същата като майка си си,Кармен.Напълно идентична си с нея.-прошепна Лорда и се магипортира далеч от тук... _________________ Кармен Риддъл | |
| Заглавие: Re: Чистокръвните-Тайната стая Сря Апр 04 2007, 10:52 | |
| Минаваше полунощ..Бела със синята си дълга нощница,която се спускаше до пода и пропълзяваше бавно се отправи отново към стаята,която тези дни се бе превърнала в нещо като втори дом за нея..тя използваше всяка възможност да разговаря с леля си.Знаеше много добре,че никой нежелан не би могъл да се озове тук.Но сега посещението й тук я вълнуваше много повече от обикновено..При последната си среща Белатрикс,забелязала колко много страда Албена й бе донесла подарък,който щеше да промени много неща.Този подарък представляваше пръстен,от чиято основа излизаше черна змия и се увиваше около пръста ти чак до нокътя.Бижуто беше прекрасно и изящно,Бела разбра че то е принадлежало на пра пра баба й,която е заръчала да го наследи първородната дъщеря на Нарциса.И ето че това се случи,леля й бе подбрала точно момента,защото този пръстен притежаваше много способности.Имаше система за проследяване вградена в езика на змията,която се движеше като жева,имаше едно огледалце,в което виждаш човека,с когото говориш и стига да желаеш може да го прзовеш,стига да искаш и можеше да изпуска незабелязано отрова.Само един подобен съществуваше...подобен,с разликата,че на него вместо Блек,пишешеРиддъл и змията беше червена. Бела скоро узна на кого принадлежеше пръстенът близнак..да,а Виктор и тази нощ тя щеше да се срещне именно с него!Така те можеха винаги да поддържат връзка. ---------------------------------------------------------- Албена Малфой | |
| Заглавие: Re: Чистокръвните-Тайната стая Сря Апр 04 2007, 10:54 | |
| Тя застана треперейки на мястото,където се правеше дарението,извади ножчето си и преряза ръката си,кръвта шурна и момичето потри лико длан в тухлата,наподобяваща леко череп.Ключа моментално се показа и тя го пъхна в ключалката,появила се на мястото на тухлата и тогава грамадната желязна порта се появи и се открехна а момичето с нетърпение пристъпи в стаята и вратата се стресна силно зад нея...тя си обърна и само след миг,неосъзнателно как,без да го вика,Виктор се озова пред нея и преди да успее да реагира той силно я прегърна и сляха устните си в дълга,сладка целувка... Не можеха да се насладят един на друг но сега прдстоеше разговорът. -Бела,защо рискуваш всичко,аз бях нразумен и заложих всичко на карта,но това беше,защото те обичам,а любовта е най-голямата лудост,моля те не се забърквайте в това...не искам да си в опасност! Бела се доближи още и сложи прст на устните му -Не говори,изслушай ме..моля те Момчето се съгласи и кимна,очите му на тази лунна светлина бяха като ледени със сини частици в тях.. -Вик,чуй ме,аз бях виновна това да се случи,глупостта ми причини куп неприятности..аз и моята жажда за доказване и предизвикателства.Н нека не се връщаме в миналото.Аз за нищо не съжалявам,деня,в който те срещнах бе най-прекрасният ден в живота ми..не искам да те загубя разбираш ли.. Той се опита да я прекъсне но тя с болка в гласа си продължи.. -Аз,аз знам какво предстои,знам колко изпитания и бури ни предстоят,знам че залагам живота си и твоя,и този на всичките ми приятели на карта-има само два изхода-да победим в битката или да загубим,но ако сме заедно ще се справим,имай ми доверие Тя незнаеше дали говори на него или по-скоро убеждава себе си.. -Албена чуй ме..ти си прекрасна,ти си моята любов завинаги...няма да се откажа да те обичам дори от това да зависи края на магьосническия свят..и аз не съжалявам,но любовта и съвестта м няма да ми позволят да те оставя да продължиш замислиното.. -Нее,няма да ме спреш.Осъзнавам опасността но...това е моят избор,вече тръгнах по пътя,остава ми да стигна до края. -Не,не си разбрала,не си представяш на какво е способен той,когато се ядоса,ако ти стори нещо,няма да си го простя и живота ми отново ще опустее и ще стане тихата гробница,в която съществувах преди да те срещна. -Същото е и за мен...не мога ад спра да мисля за теб,ако нещо ти се случи няма да издържа,непрекъсното се притеснявам,о боже колко ме е страх.При тези думи Бела се разплака и силно прегърна красивото момче и го притисна към себе си...толково свикнах с теб..с устните ти,с близостта ти,с топлината и добротата ти..непосилно е дори да си представя,че мога отново без теб,че мога да те загубя.. -И аз немога без теб,дори да дишам без теб ме боли.. Двамата седяха така дълго,с часове..умълчани,никой не говореше..незнаеха,кога ще се видят отново и дали няма да им е за последно.Накрая той наруши тишината и каза.. -Разбрах те,ценя мнението ти,няма да те спра,но внимавай,моля те Бела...не съм си представял,че някой ще жертва живота си за мен..и той се замисли -Готова съм на всичко за теб..от това зависи щастието ни и всичко..няма да се предам,имай вяра в мен -Ти си най-прекрасното и красиво момиче,което съществува Бела...толкова те обичам -Не можеш да си представиш какво чувствам аз..каза момичето с проблясващи сълзи на лицето си..почти никога не й се бе случвало да плаче а сега от очите и капеха едри,диамантени сълзи и се топяха... -Трябва да вървя..пази се,обещай ми,че няма да се страхуваш за мен и че ще бъдеш вничателна -Не мога да ти обещая първото но ти обещавам да внимавам.. Той отиде отново до нея,погледна я изпитателно и й се усмихна.Те отново се целунаха за раздяла а тя още плачеше.Той я погали нежно и избърса с длан сълзите й -Недей да плачеш,скоро ще се видим пак... След тези думи той се обърна и изчезна за секунди...това не беше магипортиране а нещо друго. -Бела остана известно време в стаята...без него се чувстваше празна,изпълнена с тъга и неизвестност и безкрайно студена..спокойствието и вярата си отиваха с него...и сега тя мислеше дали щеше да удържи на думата си и да стигне до края..да преодолее всичко в името на любовта им..дълго мисли и накрая стана рязко и избърса сълзите си..да ще успея,каза твърдо момичето,щом го искам ще успея...заради Виктор и приятелите ми.Тя се завъртя иизлезе от стаята.След нея там остана само тишината и проникващата гостенка луна..както и споделените истини. ---------------------------------------------------------- Албена Малфой | |
| Заглавие: Re: Чистокръвните-Тайната стая Съб Апр 14 2007, 15:05 | |
| Те вече бяха заедно но ето че сега момичето имаше друга причина да се ромъкне в стаята.Спешен разговор с баща си. Тя остави като дарение кръвта си и влезе в тъмната стая. Баща и никога не закъсняваше и вече стоеше с гръб към нея.Когато чу тропотът от стъпки Луциус се обърна и се усмихна на дъщеря си.. -Здравей татко-каза сдържано тя. Те се прегърнаха и започнаха да си разказват някои неща които се бяха случили навън и тук.. Дойдоха си на думата..омичето заговори по тихо и сподели на баща си за плана който имат за зкабан Той я погледна строго..Албена трябва да си луда..но нямам право да те опреквам,прилчаш толкова на мен в това отношение. Бела кимна. Но имате ли план? Мм нее..в момента го обмисляме исках твоята подкрепа и думата ти,че няма да ни предадеш. -Имаш я-и подкрепата и думата.Но внимавайте и при нужда се свържи с мен. Тя кимна -Сега трябва да вървя каза рачно Луциус-по дела на Лорда. -Татко остани..не съм те виждала от толкова време. -Не мога Бела но скоро отново ще се видим. Разделиха се и тя напусна стаята. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Чистокръвните-Тайната стая | |
| |
| | | | Чистокръвните-Тайната стая | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |