| Историята в гората на Хогуортс | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
§ Албена Малфой § Admin
Брой мнения : 1236 Age : 32 Localisation : Somewhere I belong.. Registration date : 02.04.2007
| Заглавие: Историята в гората на Хогуортс Сря Апр 04 2007, 10:15 | |
| Бела навлизаше с увереност навътре и навътре в гората. Не я беше страх...незнайно защо.Чу зад себе си нечий глас-беше Кармен и я викаше!Момичето се спря учудено и си помисли "Казах й да не идва,сега ще рискува живота си".Кармен бързаше и каза"Няма да те оставя сама,приятелка си ми,независимо на какво се излагаме,по-добре двете".Бела нищо не каза но тайно си мислеше"Права е...признавам,макар че това е мой ангажимент,аз се нагърбих" -Хайде Кармен,идвай че ще ги изпуснем! -Кои ги? -Върколаците приятелко..каза замислено Албена -Върколаци?!?Къде ще ги търсим? -Ето там,посочи другото момиче към гората-в самите недра на гората -Но ако решат да ни нападнат? -Ще го решаваме на момента,трябва да говоря с главатаря! Да вървим.. Момичетата стигнаха до мястото и скоро към тях се заприближаваха цялата глутница върколаци (следва продължение) | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
Брой мнения : 1236 Age : 32 Localisation : Somewhere I belong.. Registration date : 02.04.2007
| Заглавие: Re: Историята в гората на Хогуортс Сря Апр 04 2007, 10:15 | |
| -Имам идея!-обади се Кармен и извади два гравирани пистолета от раницата,с която не се разделяше. -Кармен,не можем да ги убием с обикновени куршуми.Пък и аз само искам... -Хахаха ама аз не съм казала,че ще използвам обикновени куршуми или изобщо,че ще използвам пистолетите.-Момичето обърна пистолетите с дулото надолу и ги метна на върколаците.Това означаваше,че идват с мир и не искат проблеми.Върколаците като видяха гравираните букви върху пистолетите се отдръпнаха.бела беше изумена. -Ама...как... -Лесно.Подарък са ми от Луциан,един от главатарите ан върколаци.Спасих му живота и той ми ги подари в замяна.Всички главатари на върколаци имат собствен знак,който се гравира на всичко,което те ползват.Дори на чиниите,чашите и т.н. Ако някой получи нещо гравирано от който и да било главатар е винаги добре дошъл при другите.Гравирания предмет е знак,че човека,който го носи е спасил или направил някаква услуга на главатаря,от който го има.-Докато момичето приказваше те бяха почти стигна ли до обежището на върколаците.... _______________ | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Историята в гората на Хогуортс Сря Апр 04 2007, 10:16 | |
| -Интересно...каза Бела Сега остави на мен! Момичето вървеше отпред следвано от своята приятелка,тя имаше ясна представа кого да търси.Съвсем скоро влязоха в една тъмна,влажна хралупа с големи размери и влязоха вътре,никой не им обърна внимание след като Кармен беше използвала знака от Луциан. -Търсим Грейбек,каза ледено Бела,имаме новини за него. -Върколаците се спогледаха и един от тях прие човешка форма.Той беше мъж на 30 години с дълга кафява коса и черни очи. -Сега ще го повикам.Кой го търси? Бела погледна Кармен и каза-приятелки на Луциан,моето име е Албена а на приятелката ми Кармен. Мъжът само кимна и се отправи през някакъв тъмет и тесен тунел натътък.След няколко минути пред тях застана друг мъж,изглежда по-възрастен,със сивкава коса и жълти очи. -какво искате2попита не особено приветливо той,но момичетата нямаха полза да спорят с него,трябваше им като съюзник. След известно време мълчание и преценяване един друг Албена заговори спокойно.. -Идваме да преговаряме..и тя му разказа цялата история и войната пред която са изправени,разказа и за отношението на Волдемор към съюзниците му. -И какво ще получим,ако ви помогнем??попите Грейбек с нагла усмивка. -Значи..започа Кармен и Бела допълваше и в крайна сметка момичетата убедиха главатаря да се присъедини към тях. -Е това ли беше?попита отново мъжът. -Да.Надявам се че няма да се отметнеш от думата си-каза Бела,като се постара гласът и да не издава явното съмнение,което изпитва. -Точно така,внимавай.Добави Кармен -Ее проточи Грейбек-разбрахме се,след което отново се превърна във вълк. Момичетата се обърнаха и закрачиха обратно като по пътя си говореха....... _________________ | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Историята в гората на Хогуортс Сря Апр 04 2007, 10:16 | |
| -Не знайно защо не му вярвам много и това определено не е защото е върколак.Има още нещо.-Кармен не беше убедена,че всичко е наред.-Но щом сме тръгнали за подбиране на главатари,мисля че и Луциан ще ни е от полза.Ще говоря и със Селена да събере вампирите.Може да имаме късмет и да убедим Дракула. -Дракула?!-Бела изглеждаше шокирана.-И защо ще му е на Дракула да ни помага? -Защото иначе ще го убия.Само аз знам как и той се страхува да не си изпълня обещанието,че ако не ми помага или ем предаде ще го унищожа.Та за това.Кой друг може да привлечем? | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Историята в гората на Хогуортс Сря Апр 04 2007, 10:17 | |
| Аз мога да привлека Велкан а сестра ми бившето си гадже Гейбриъл.Те са доста известни предводители на върколаци! -Какво ще кажеш Аби? | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| 9Даа,как не е сетих,Гейбриъл и приятелят му Велкан. Предполагам си чувала за тях Кармен? | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| -Мда,чувала съм,а даже и с Гейбриел се познаваме ако не помниш.Когато се запознах с Ейнджъл и се борихме срешу Господаря се запознах с него. | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Историята в гората на Хогуортс Сря Апр 04 2007, 10:18 | |
| Именно...нима го познаваш от 2 дни?! На него му се носеше славата на най-силния върколак. Аз се запознах с него случайно,докато не се наех да му помагам в борбата с Дракула..помотнах му да победи и сега едва ли ще откаже помощтта си.А личните ни отношения са настрана | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Историята в гората на Хогуортс Сря Апр 04 2007, 10:18 | |
| Какво имаш в предвид от два дни?!Познавам Ейнджъл от 10 годишна!Точно на толкова беше и ти.Бела,какво ти ства?-Кармен се бе спряла и гледаше приятелката си много учудено. | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Историята в гората на Хогуортс Сря Апр 04 2007, 10:19 | |
| -Моля? попита бледата Бела.После изведнъж й се зави свят и усети как пада..не помнеше друго.. | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| -БЕЛА!Бела,хайде де събуди си!-Кармен и Драко се бяха надвесили над припадналото момиче и се опитваха да я събудят.-Трябва да я занесем в болничното крило.И то бързо.-Разтревожени и двамата не мислеха за нищо друго освен как да помогнат на Бела. | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Изведнъж момичето отвори очи -Спокойно,нищо ми няма...каза Бела но си личеше,че не беше добре,имаше сенки под очите и бе доста по-бледа от обикновено. -Не,напротив,има ти..възпротиви се Драко. -Не..сигурно е от преумора...каза Албена и тръгна да стане,но й се зави свят. Драко се обърна към Кармен за да види какво предлага тя да направят -Само не ме водете в болничното крило..разбрахте ли,каза извенъж Бела тихо.. _________________ | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Историята в гората на Хогуортс Сря Апр 04 2007, 10:20 | |
| -Да я заведем в Тайната стая и да повикаме някой,който може да и помогне,щом болничното крило отпада.Мисля,че ще е най-добре да повикаме или Белатрикс Лестранж или Виктор.И Снейп би ни помогнал,но предпочитам той да стой далеч от нас.-Кармен погледна към Бела,която се бе излегнала от ново.След това погледна към Драко и ако до сега не беше разбрала колко се обичаха и държаха един на друг двамата Малфой,то сега беше разбрала.-Какво ще кажеш,Драко? | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Историята в гората на Хогуортс Сря Апр 04 2007, 10:23 | |
| | |
|
| |
§ Албена Малфой § Admin
| Заглавие: Re: Историята в гората на Хогуортс Съб Апр 14 2007, 15:10 | |
| Драко не се замисли а заговори с убедителен тон..Знам каква е отровата-мемориус,забравяш предишни събития,които са от значение..явно Грейбек я е отровил. Непрекъснато ли бяхте заедно,попита сериозно той? Пила ли е нещо,докосвал ли се едо нея? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Историята в гората на Хогуортс | |
| |
|
| |
| Историята в гората на Хогуортс | |
|