Така сигурно вече знаете за съществуването на секторите..реших малко да ви разясня тъй като разбрах,че има неясни неща...
Така секторите за четири и съответстват на природните елементи-вода,въздух,огън,земя
Асейшън е домът на убийците..техните мисии са свързани предимно с убиване и изтезание..тяхната стихия е водата.
Ноир е домът на тъмните магьосници..те си служат прекрасно със всякакви проклятие и ги използат в мисиите си..тяхната стихия е земята.
Енеми е домът на враговете..които обичат да действат срещу другите и им се възлагат мисии свързани с уменията им..стихията им е огън
И бас са подлеците..това са хора,които се възползват от другите така,че ня тях да им е изгодно..стихията им е въздух (те са си въздухари
А сега относно игрите..има специално определена зала..в която се провежда играта..тя е подобна на Биг Брадър,за който всички сте чували само че не напълно..там живеят изолирани всички магьоснци,които са зявили желание за участие..ще им бъдат възлагани по две мисии на седмица..едната ще е общата,официална мисия..в зависимост от предтавянето в нея хората в дома ще се номинират..след изтичане на мисията номинираните ще бъдат изпращани на номинации в Мрачната зала (там ще има анкта и всички ще могат да гласуват кой да напусне играта а победителите от всеки дом ще спечелят голяма изненадваща награда
Така другата мисия ще е тайна и ще я знаят само директорът и публиката(от др домове) и това ще е критерий при гласуването за изгонване.Това е общо взето!!!
Чао чао от мен!
И само едно напомняне!Нямате никакво право да говорите за мисиите си от сектора или за дейностите там с хора отдруи сектори!
ПП.Само аз съм член на два сектора всички останали са в един!