Име:Тру Том Мерсволуко Риддъл
Родители:Ерика Дейвс и Том Мерсволуко Риддъл(лорд Волдемор)
Сестра:полу сестра Кармен Том Мерсволуко Риддъл
Дата на раждане:06.02.
Описание:
Сили:Черните изкуства много ми се отдават(защо ли? ),притежавам силата на телепатията,зоомаг.виждам в бъдещето
Отличителен белег:Рожденния ми беляг - черна роза на на лявата плешка (наследство от баба ми от страната на майка ми) и тату на вратът ми с името ми
Известни прадеди:Салазар СлидеринЗоомаг:орел
Малко история:Родителите ми са имали авантюра,която майка ми прекратява след като разбира за бременността си.Скрива мен и полусестра ми в едно сиропиталище,където винаги са се държали добре с нас.Там имах много приятели,но винаги съм знаела,че съм различна от тях и естествено това се потвърди След като баща ми се връща на власт напуснахме "Хогуартс" ,станахме смъртжадни и в момента уча в "Dark arts institute", защото ме изгониха от всички други училища за лошо държание.След като пораснах разбрах кой е истинският ми баща и за силите си. Тогава един слънчев ден баща ми се появи взе ме и Кармен с която сме като куче и котка (заради различните характери) и ни отведе, а след това уби майка ми, аз много я обичах и винаги ще я обичам, но тя постъпи глупаво, когато ме отдели от истинският ми баща.
Пръчка: много е хубава ама е невидима
Гадже: НЯМАМ НО ОБИЧАМ ДА ЗАГЛЕЖДАМ ЧУЖДИТЕ И ДА ГИ ОТМЪКВАМ ЗА ЕДНА НОЩ ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙТЕ КУКЛИЧКИ
-----------------------------------------------------------------------Здрасти Тру!!Радвам се много да те видя!Много готина героиня!