Кармен Риддъл Пантера
Брой мнения : 384 Age : 34 Localisation : ...in Angel`s heart... Registration date : 02.04.2007
| Заглавие: Кармен Том Мерсволуко Риддъл Пон Апр 02 2007, 16:45 | |
| Име: Кармен Том Мерсволуко Риддъл Родители: Бъфи Самърс и Том Мерсволуко Риддъл (лорд Волдемор) Сестра: Тру Том Мерсволуко Риддъл Дата на раждане:14.02.1990г. Описание:Това съм аз пак аз невероятно красива дори и когато съм тъжна вампирското ми аз а това сме аз и сестра ми Сили: Черните изкуства много ми се отдават (защо ли? ), притежавам силата на телепатията, убийца, вампир, зоомаг Отличителен белег: Рожденната ми татуировка на черна роза на кръста ми (наследство от майка ми) Известни прадеди: Салазар Слидерин Зоомаг: черна пантера (пак наследство от майка ми ) Малко история: Родителите ми са имали авантюра, която завършва със смъртта на майка ми. Убита е от аврори след изчезването на баща ми. Оставени сме в сиропиталище, въпреки че сме имали един жив роднина - Дъмбълдор. Сиропиталището е жив ад за нас и за това със сестра ми бягаме от там. Живеем след това първо на улицата, след това при Дракула, а накрая и в бившия замък на баща ни. Запознаваме се с Бела, Драко, Яна и двете Кийри и много се сприятеляваме. По-късно се запознаваме и с останалите. След като баща ми се връща на власт напуснахме "Хогуартс" , станахме смъртжадни и в момента учим в "Черната Далиа", "Реалмаджестик", "Dark arts institute" Пръчка: - Име: Кристализирана пръчица А това е гаджето ми *kiss*и още една-----------------------------------------------------------------------Здравей Кармен,радвам се да те приютя в моя институт!Прекрасна героиня и вълнуваща история | |
|